torsdag 7 april 2016

Fuck offDet kom... ännu en... tröttsam kommentar. 

Hur menar du när du påstår att vi ej offrar tid och pengar på massinvandringen? Jag personligen betalar den högsta marginalskatten i världen där säkert hälften går till migrationen.tiden spenderar jag på jobbet för att få ihop lönen.och varför går det så bra för Sverige just nu? Jo man har panik tillsatt massvis av tjänster inom asylindustrin och pumpat in miljarder i densamma.inte konstigt att siffrorna ser bra ut.var kommer då pengarna ifrån? Lånade pengar som mina barn och barnbarn får betala.dina argument är otroligt känslomässigt baserade.Du måste inse att Sverige börjat bli otryggt att bo i.Har du inte läst om alla sexuella trakasserier? Barnfamiljer är i minoritet som anländer till Sverige. Det är 70 procent män 20-30 år som kommer hälften av dem har ej grundläggande gymnasiala kunskaper.det enda sättet vi kan skapa ordning nu är att ställa stora krav på denna grupp att assimilera sig till det svenska samhället. Glöm att leva kvar i sin kultur.vill vi ej ha etniskt inbördeskrig så måste såna som du sluta sätta offer koftan på flyktingarna.försök se verkligheten genom dimman av dina känslor.bevara Sverige svenskt det som vi är så stolta över kära landsman

Först tänkte jag inte svara dej för jag är så vansinnigt trött på att försöka argumentera med faktaresistenta rasister som du. Människor som gömmer sej bakom "Anonym" och som därefter spyr ur sej tomtiga åsikter som om de vore sanning. Att bemöta detta med fakta tjänar ingenting till då ni ändå är helt oemottagliga för så väl sakliga argument som vädjan till någon form av förnuft eller empati med de som har det sämre.
Valde till slut ändå att lägga ut din kommentar, lite som en offentlig skampåle.
Din kommentar kan få stå här i ett inlägg, där fler kan läsa den och se just hur korkad rasismen verkligen är.

1. Jag är inte landsman med dej. Du och jag har inget "vi", "oss", "tillsammans."

2. Jag måste inte alls inse någonting som du skriver.

3. Jag sätter högre tilltro till såväl nationella som internationella ekonomer som säger att Sverige går otroligt bra ekonomiskt än till dina hemmasnickrade teorier.

4. I demokratier kräver vi inte assimilation av någon befolkningsgrupp. Det ska du och dina rasistkompisar vara tacksamma över då ni verkligen inte beter er "svenskt."

5. Ditt "Bevara Sverige svenskt" visar exakt vad du är för filur. Det är fd skinnskallarna och nuvarande blöjnazisternas slagord.

6. Sverige ÄR svenskt och likt alla framgångsrika länder ett land i förändring. Men jag antar/ tar för givet att du lever upp till dina egna värderingar och endast äter torkad fisk, salt sill, rovor och barkbröd medan du lyssnar på dragspelsmusik?!

7. Rasismen är ett långt större hot mot vårt land än vad några flyktingar kan bli.

8. Jag känner massor av människor som flytt till vårt land och som bidrar på alla möjliga vis till att göra Sverige starkare. Hur bidrar du?

9. Kostar pengar?! Om du läst något annat än "fulmedia" hade du insett vilka som verkligen kostar pengar och dränerar vårt skatte och trygghetssystem.

10. Ett tips. Lär dej svenska och de språkregler som gäller här om du vill bli tagen för någon form av "supersvensk."

/ Asta

5 kommentarer:

  1. Du är lika lysande som alltid!

    SvaraRadera
  2. Heja dig! Bara den här idiotin om att de sexuella trakasserierna på något sätt ökat i och med mängden asylsökande, när all statistik säger att det dels till största delen är etniskt svenska män som trakasserar, mest är svenska män som döms och dessutom våldet i Sverige minskat de senaste åren... Men, är en faktareststent så är en, ingen mening med att försöka visa på fakta för en som är så känslostyrd som anonym...

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare