tisdag 12 april 2016

Två dagar är fler än en.Jag har varit ledig i två dagar och jäklars vilken skillnad det är mot en dag.
Dubbelt så länge :) och faktiskt lite riktig vila, något jag verkligen behövde, inte minst för att integrera alla intryck. Märker att jag tänker mycket på praktiken hemma. På detaljer...
Som att slappna av i händerna så jag inte darrar så mycket. Eller liksom i luften måtta med mina händer och tänka dem kring ett barnhuvud på väg ut. Gå igenom händelseförlopp.

Jag har haft strålande väder på min ledighet och inte mycket slår Sverige så här års när vädergudarna bjuder till. När vitsipporna exploderar i varje dike och solen värmer så där härligt.
Har minsann fått lite färg på kinderna med. Inte så att jag är brun, men så den där sjukliga blå nyansen under ögonen ger med sej.
Båda dagarna har jag varit ute med Gottepojken själv på extra långa promenader.
Det är kul med sällskap också men mer välgörande för själen när det bara är han å jag.
Det märks på Gottfrid att han verkligen njuter av att ha mamma för sej själv och få saker ger mej ett sådant lugn och en sådan livslust som att gå ut med vattnet och se på en rusigt lycklig mastiffkille som leker och simmar i vattnet.
Är så privilegierad att jag oftast (så här års i alla fall) kan gå hela sträckan, kilometer längs vattnet utan att möta en annan människa.
Bara Gottfrid å jag. Och havet.

Har även hunnit med något som inte är fullt så bra för själen.
Ett besök på GeKå's. Men vi åkte en bra dag. Långt från lön, sent på eftermiddagen, i början av veckan.
Noahs mamma ville handla födelsedagspresent för på måndag fyller lillkillen två år.
Jag avhöll mej ganska bra från att köpa någonting onödigt, men det plockar på ändå med schampo, balsam, hudkrämer av olika slag och ett par paket med hårfärg.
Hade tänkt att jag skulle färga håret ikväll men har bara inte orkat. Får se om jag tar det imorgon bitti innan jobb.

Och ingen har väl missat att Frölunda Indians idag skåpade ut Luleå ur semifinalen och för första gången på TIO ÅR går till SM final i hockey... mot Skellefteå eller Växjö.
Helt otroligt glad och tacksam över det ikväll.
Lillkillens lycka nedan har dock inget med hockey att göra. Den bilden togs i fiket på GeKå's när vi åt bullar och fantiserade om att stora björnar kom in på fiket

Puss/ Asta

1 kommentar:

  1. Det verkar ha varit snälla björnar som kom in i alla fall!

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare