lördag 29 juni 2013

Läsarna säger nej

 

Flertalet av er vill inte att jag delar upp min blogg i två olika bloggar, varav en då skulle vara en ren träningsblogg.
Fått in lite olika synpunkter så klart, en skrev "Helst inte mer träning" men det var inte med bland alternativen, för fortsätta skriva om min löpning, mina resultat, min lust å olust till den kommer jag att göra oavsett.
Själv kände jag mej lite pepp på att dra igång en blogg till och där riktigt frossa loss på distanstider, mått, utrustning och känslor kring träningen men jag har lyssnat på er (majoriteten) och jag tror att de av er som skrev kommentarer kring att det är svårt att sköta två bloggar har en poäng.
Tack alla som tyckt till. Här å på facebook.

Så... vi fortsätter som tidigare.
Ni som inte gillar nåt ämne, det behöver ju inte vara löpning.
(Jag vet de som inte gillar när jag blir för ytlig, de som tycker det blir för mycket politik eller för mycket hund.) Ni får helt enkelt vänta på nästa, förhoppningsvis, intressantare inlägg.
En tanke som slog mej var att inte ens nischade bloggar kan tillfredsställa sina läsare i varje inlägg.
Själv läser jag väldigt få nischade bloggar med Big Ass Fashion är en långvarig favorit. Fast när hon skriver om hudvård för fet hy eller har bloppis i stl som jag inte kan ha så faller jag utanför ändå. Trots underbar skribent och att jag är intresserad av mode och skönhetsvård.

Kontentan blir nog ändå att alla kan inte älska alla inlägg alltid oavsett hur man gör.
Ove och Rut i ämnet för nu.

Idag är min man på firmafest.
Jodå.
Jag har en lugn å skön kväll här hemma. Efter maten så la jag å Gottfrid oss i soffan för att "blunda en liten stund" och toksomnade i åtminstone 1,5 timma.
Käckt.
Åt något mycket nyttigt (... för själen) förresten.
Stekt hamburgare med stekt nypotatis och drakulastarkt vitlökssmör som smälte över. Mmmmm.
Jag tror att stekt nypotatis nog är nåt av det godaste som finns.
Nåt av det bästa med sommaren.  Vid sidan av jordgubbar... som jag åt till frukost.

Ikväll ska jag nog unna mej att lägga mej tidigt (säger jag jämt, men gör aldrig... jag fattar inte varför jag är som en unge som älskar att vara uppe sent) och läsa min nya bok av Marian Keyes.

Vad gör/ äter/ läser/ springer/ tycker ni???

Puss/ Asta

2 kommentarer:

 1. Jag tror också du gör rätt i att bara ha en blogg för det är jobbigt nog att uppdatera en. Mitt svar var bara ett spontant på vad jag tycker att läsa om träning. Men å andra sidan tror jag inte att du kommer gå helt bananas och skriva om att springa i vart och varannat inlägg.

  Jag tycker att du är skitstrong som tränar och peppar gärna av hela mitt hjärta. Men som du säger, vissa saker hoppar man över rent intressemässigt och det är ju helt okej. Alla kan inte vara lika intresserade av allt man skriver.

  Hur som haver, skriv om det du känner för i din blogg. Jag hade två bloggar ett tag men valde sedan att nischa mig mer.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med..gillar när du skriver blandat! Bara så du vet:)
  Kram!

  SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare