lördag 29 juni 2013

Till mina läsare, tyck till här nu.

Apan satt i granen vars blogg jag läst i många år har nu startat upp en till blogg, en träningsblogg. Syftet med den är att peppa sej själv och andra i sin viktminskning och i jakten på snyggare muskler.
Jag funderar lite på det där.

Jag vet att det blivit en del inlägg om löpningen, en hel del tjat om träning och tiggande av både råd och bekräftelse på sista tiden i min blogg.
Min ambition med min blogg har hela tiden varit att JAG skriver vad jag vill i en salig blandning av högt å lågt, djupt å ytligt.
Men ändå är det ju så att flertalet av mina läsare fastnade för min blogg av andra anledningar än för att få veta hur mycket jag hyperventilerade på senaste springturen.

Min fråga till er är...
Tycker ni att jag ska göra som Apan och dela på det?
Skaffa mej ytterligare en blogg som får komma att handla om sånt.
Ämnen som löpning, viktminskning, kondition, motivation, brist på motivation, tider, kommande lopp osv.
Tyck till här nu!
Mej spelar det ingen roll, det kunde kanske vara roligt med en nischad "vid-sidan-av-blogg" utan press att uppdatera å med kanske 3 läsare om dagen.

Tyck, tyck, tyck...

Puss/ Asta

14 kommentarer:

 1. Det låter väl som en kul grej. Men varför inte o denna bloggen? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så jag tänkte Emma :)

   Radera
 2. Nej ...jag vill ha allt här!!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej :) Vi får se hur många fler som tycker å tänker. Hittills 1-1 då :)

   Radera
 3. Då röstar jag för en blogg till. Tycker din blogg och rolig och tänkvärd men när(säger inte att din gjort det men andra som jag slutat läsa) en blogg tas över mer och mer av träning tröttnar jag. Kram

  SvaraRadera
 4. Nej nej dela INTE på det. Denna bloggen är ju du och just nu är det mycket spring som gäller för dig och då får läsarna följa med, passar det inte finns det andra att läsa. Tror dessutom att de som inte vill läsa om din träning är de som inte blir peppade utan tar det på fel sätt...jag själv blir inget annat än grymt impad och peppad, är gravid nu men kan inte bärga mig tills jag mer kan hänga på dig i träningen :)

  SvaraRadera
 5. Min erfarenhet är att det är jättejobbigt att dubbelblogga och dessutom ganska trist att skriva en nischad blogg. För din egen skull, håll dig till en blogg. Tror inte Apan håller ut så länge hon heller.

  SvaraRadera
 6. Tycker du ska ha "allt i ett" eftersom träningen är bara en del av det som du skriver om och ett trevligt inslag. En nischad blogg är väl kul de första dagarna, men sen ligger den där som ett dåligt samvete eller stannar av helt. Helheten är ju du. :) Kram!

  SvaraRadera
 7. Fast det här med viktminskning verkligen är min grej tycker jag du ska köra all- in-one! De bloggare som blandar och ger fler sidor av sig själva är intressantast att läsa. Kram Elin

  SvaraRadera
 8. Ähh.... INTE min grej, skulle det ju va./Elin igen

  SvaraRadera
 9. Nej tack allt på ett ställe

  SvaraRadera
 10. Helst inte mer träning...../ Magdalena

  SvaraRadera
 11. Nej, håll allt här. Det är ju blandningen som gör det roligt att läsa.
  /Monica

  SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare