torsdag 10 augusti 2017

Stulen surlista

Anneli Lodéns foto.

Kan inte sova. Är mellan två jobbnätter och kan inte sova, så äsch vi kör en lista, det var länge sen. Underbara Clara har skrivit en surlista så vi plankar den, ev med några justeringar och tillägg, vi får se. Här är henne lista iaf.

Det obehagligaste jag vet
Det första jag får upp i skallen är vuxna män som agerar som lynniga och penismätande småpojkar med världen som insats. Tänker förstås på Kim Jong un och Trumf som just nu skrämmer skiten ur mej faktiskt. Men det är kanske mer läskigt än obehagligt.
Håller med Clara om att liiite för kallt vatten när man ska duscha el ta ett bad är djupt obehagligt. Svagt kaffe är oxå rysligt obehagligt

Absolut inte min killtyp
Matchomän. Typen som ska vara så förbannat tuffa hela tiden och gärna slänga in lite sexism och översitteri i det hela. Tänk Brunnberg. Burr...
Men kanske ännu mer män som gör mej besviken. Typ Marcus Birro och Janne Josefsson. Män som jag tidigare har känt beundran för men som så totalt har ramlat på ändan från piedestalen genom att bli helt förändrade (läs: bruna.)
Utseendemässigt?! Jag är inte särskilt fixerad vid sånt faktiskt, inte alls.
Jag går mer igång på personlighet, utstrålning och glittrande blick.
Hellre lite mage än perfektion. Supersnygga människor är i regel (inte alltid) mindre intressanta än de som inte är det.

Äckligaste mat jag vet
Jag gillar INTE lamm. Och nej, jämt när man säger det så ska folk propsa på att då har jag inte ätit vällagat lamm men jo det har jag och det är vidrigt ändå. Gillar inte chevré heller för det smakar oxå blöt kofta.
Är mer köttmänniska än fiskmänniska. Kan ibland äta fisk men det får inte vara sladdrigt och det får inte smaka "fisk", gillar alltså inte gravad el rökt lax. Matjessill är undantaget här, det älskar jag.
Blodpudding... urk.

Blir arg på
Män. Jo men faktiskt. Väldigt ofta män. Män är mer ofta än kvinnor rasistiska och homofoba rövhattar. Oftare översittare. Ofta oförmögna att se sina egna fel. Mansplanining gör mej vansinnig... och min make är sååå bra på det (som de flesta av manligt kön.)
Men taskigt väder, kyla och regn på tvären gör mej oxå förbannad.

Sämsta bok jag läst
Läst ut? Jag läser sällan ut böcker jag inte gillar men "Öppnas i händelse av min död" läste jag faktiskt ut och den var skitdålig. Undvik den.

Något som får mej att byta radiokanal
Hysteriskt pladder. Typ P3 Morgonpasset. Det hysteriska pladdret där de oftast ägnar sej åt inbördes beundran kombineras med dunka dunka själlös musik.

Sist jag ville ta till knytnävarna
Nä? När var jag så arg sist?
Det stället som överlägset mest väcker min vrede är Facebook och diverse idiotiska grupper som jag envisas att vara med i. På senare tid går jag mindre i svarsmål och bara lämnar för varför slösa sitt korta liv på att bli förbannad på främlingar?
Maken kan jag oxå bli väldigt arg på men det var länge sedan nu. Sur på/ trött på... absolut men så där så det brinner till... nä.
Är nog överlag mindre arg numera.

Sämsta serien jag nyligen sett.
Jag ser sällan serier. Och inga dåliga.

Fulaste plagget jag vet
Jag har svårt för alla de här bara axlarna. Alltså inte helt bara axlar men där det är hål i axelpartiet på tröjan/blusen/klänningen. Kjol kan vara skitsnyggt på andra men på mej blir det tant. Tant på ett dåligt sätt. Vita trekvartslånga tajts är inte heller min kopp te.

Äckligaste drycken
Är inte förtjust i Irish coffee men gillar kaffe karlsson och för all del ibland whisky vid sidan av kaffet. Tycker heller inte särskilt mkt om lightdrycker. Det är nån konstig eftersmak. Sött vitt vin är med vidrigt.

Sämsta karaktären i film el serie?
Nä, jag kommer inte på nån.

Puss/ Asta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare