fredag 18 oktober 2019

Udda, kanske lite obehagliga fakta om mej.

Bildresultat för johan rheborg

💚 Jag tycker Johan Rheborg Ă€r skitsnygg, det gör tydligen ingen annan (har jag mĂ€rkt pĂ„ allas högst skeptiska miner nĂ€r jag nĂ€mner det.)

💚 Jag följer sedan nĂ„t halvĂ„r tillbaka Hem till GĂ„rden slaviskt. Brukade se det med mormor pĂ„ sent -70 tal och i omgĂ„ngar pĂ„ -90 talet. Ja, det har gĂ„tt sen for ever. Tycker det Ă€r jĂ€ttebra och Ă€r precis som övriga Ă€ldre kvinnor (generationerna före mej) svag för fd busen och numera trygga pappan Cain Dingles. Att jag vet om att jag Ă€r i gott sĂ€llskap beror pĂ„ att jag dessutom Ă€r med i flera facebookgrupper om serien. *Rodnar*

💚 Jag Ă€r en ganska generös och snĂ€ll mĂ€nniska (tror jag) men nĂ€r det kommer till hockey glĂ€der jag mej inte bara Ă„t mitt lags vinster utan Ă€ven mina vĂ€nners favoritlags förluster.

💚 Jag har extremt svĂ„rt för att slĂ€nga eller ens ge bort böcker, Ă€ven om det Ă€r pocket. Det börjar bli ett problem. Undantaget var sjĂ€lvklart Janoush böcker, de hade jag gladeligen bĂ„de skĂ€ndat och brĂ€nt upp om det inte nu var sĂ„ att jag kĂ€nde folk som ville ha dem.

💚 Jag ser ibland pĂ„ facebook att mĂ€nniskor jag kĂ€nner fyller Ă„r men orkar inte skriva grattis. Orkar inte?! SjĂ€lvklart missar jag oxĂ„ sĂ„dana jag verkligen vill gratulera av misstag.

💚 Jag skĂ€ms över mycket saker jag sagt, tĂ€nkt och tyckt i vuxen Ă„lder, ja sĂ„ sent som för 10 Ă„r sen. Till mitt försvar fĂ„r jag Ă€ndĂ„ sĂ€ga att jag hör till den grupp av mĂ€nniskor som fortsĂ€tter att utvecklas och analysera hur fan jag beter mej.

💚 Jag gillar ju mina barnbarn förstĂ„s och kanske ett eller annat barn till men Ă€r generellt sĂ€tt inte sĂ€rskilt förtjust i barn. Jag föredrar hundar dĂ„.
(Sade 4 barnsmamman, mormor/ farmorn och barnmorskan.)

💚 Jag har slutat Ă€ta gris av helt egen fri vilja och av stark övertygelse om att det Ă€r det rĂ€tta men ex idag nĂ€r jag handlade godis funderade jag pĂ„ att "missa" att det inte stod gelatinfritt pĂ„ vissa godisar jag ville ha. Va?! Jag har Ă€ven tĂ€nkt tanken att jag kanske "glömmer" att jag inte kan Ă€ta en korv. ( Jag gjorde det inte.)

💚 Jag hĂ„ller ofta om mitt ena bröst, som en snuttefilt, nĂ€r jag Ă€r trött eller ledsen. Ibland, pĂ„ ett helt osexuellt vis, Ă€ven om mitt kön. Men tutten Ă€r goare.

💚 Jag Ă€r över lag vĂ€ldigt förtjust i bröst och Ă€lskar alla dess former och storlekar.

💚 Det finns mĂ€nniskor jag lĂ„tsas att jag tycker om men som jag i hemlighet retar halvt ihjĂ€l mej pĂ„.

💚 Jag kan vara en smula elitistisk och se ner pĂ„ dumma mĂ€nniskor.

💚 Jag pratar med mina djur. Och jag svarar för dem. Med olika röster. Och inte bara ibland utan varje dag.

💚 Jag gillar att peta i nĂ€san.

💚 Ibland dansar jag,  a la premiĂ€rministern i Love Actually, nĂ€r jag Ă€r ensam.
Ibland: LĂ€s varje vecka.

💚 Jag har pĂ„ sistone skamfullt insett att nej, jag har nog inte blivit sĂ„ mycket mindre bekrĂ€ftelsekĂ„t med Ă„ren, det Ă€r snarare vad jag behöver bekrĂ€ftelse för som Ă€ndrats.

💚 NĂ€r jag möter jĂ€mnĂ„riga kvinnor jĂ€mför jag mej nĂ€stan alltid. Vem Ă€r snyggast? Vem ser yngst ut? Och DET, kĂ€ra lĂ€sare, skĂ€ms jag för pĂ„ riktigt.

Puss/ Asta

Bild: Cain Dingle Hem till GĂ„rden.

Bildresultat för cain dingle

1 kommentar:

  1. AlltsÄ, Johan Rheborg Àr supersnygg. Har alltid tyckt det - eller nÀ, han var söt nÀr han var ung, men har blivit snygg som lite Àldre.
    Jag tror att i princip alla mÀnniskor skÀms över sÄdant som sagts i hastigt mod. Skillnaden Àr att inte mÄnga Àr öppna med det.

    Jag kÀnner igen mig i mycket av det du skriver. Och jag tycker du Àr en mycket bra mÀnniska, sann och varm. Ibland tuff som attan, ibland mjuk och oerhört kÀrleksfull. Fint!

    SvaraRadera

VÀlkommen att sÀtta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen Àr levande genom sina lÀsare