söndag 2 april 2017

Tävling.


 

Nu har du chans att vinna en av de absolut smakfullaste parfymer... en personlig favorit...
Dolce & Gabbana Light blue 50 cl.

Det du skall göra för att vara med å tävla är att skriva ditt önskeinlägg samt en presentation av vem du är, hur du hittade hit, hur ofta du läser.

Tävlingen pågår till onsdag den 5/4 kl 19:00.
Jag väljer... fullständigt godtyckligt... vilket inlägg som tilltalar mej mest att skriva.

Puss/ Asta

7 kommentarer:

 1. Hallå hallå! Jag är en halvgammal sjubarnsmorsa med tre barn på jorden. Jobbar med tuffa existentiella saker (dödslar) och är nyfiken på din egen transformation när du nu möter tuffa existentiella saker som födslar. Hur mår din människa, hur växer hon? Vad bar hon med sig in i det nya och vad lämnar hon vid dörren?

  SvaraRadera
 2. Jag skriver väl ändå, trots släktskapet
  :)
  Mamma. Dotter. Fru. Sjuksköterska. Sosse som röstade på Mp sist och faktiskt funderar på att lägga min röst på Fi nästa år. Feminist ja visst! Kostymdrama-fantast. Neurotisk. Analytisk.
  Har läst din blogg så länge den funnits till. Läser alla inlägg.
  Önskeinlägg: Om din mamma valt att adoptera bort dig som bebis och du hamnat i ett hem i Askim, med två engagerade föräldrar som dyrkade marken du gick på... hur hade det påverkat dig? Var hade du varit idag? Hur tror du att ditt liv och dina värderingar hade påverkats av detta?
  Ett litet tankeexperiment ;)
  /Din Emelie

  SvaraRadera
 3. Småbarnsmamma, pedagog, sambo, social krokodil, empatisk globetrotter, pensionerad TVsurfare, 35årig lady i sina bästa år:)
  Läst bloggen ganska kort tid men gillar den skarpt!
  Önseinlägg: skulle gärna läst om Trafficking och specifikt om ECPATS arbete. Vilken impakt har gemene man i en av världens största industrier, går detta att stoppa?
  Ett superstort ämne, tungt och fullt av livsöden - horribelt och viktigt!

  SvaraRadera
 4. Hmmm hur en dejt mellan dig och mig och Cis skulle utveckla sig och innehålla. Lite fantasirikt så där hittepåigt :-)

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  På väg tillbaka efter en lång sjukskrivning. Bor tillsammans med min katt i Enskede. Jag heter Anna och är 35 år och kommer från småland. Jag har aldrig läst din blogg förrens nu och fastnade direkt och kommer absolut att börja läsa den! (Den första blogg jag någonsin följer) Jag gillar att det är stor mångfald i dina inlägg.

  Ett ämne jag gärna skulle vilja att du tar upp är; psykopat i ett förhållande, hur vanligt är det mm. Det är så tyst över allt om just detta och det är nog många, både kvinnor och män som råkar hamna i sådana förhållanden tyvärr.

  SvaraRadera
 6. Åhhh, min favoritdoft! ^^ Jag är såklart med och tävlar.
  Jag är själv en gammal "mammabloggare" och hittade hit via andra bloggar, hyfsat ny läsare dock. :)
  Håller tummar och tår att jag denna vinsten får.

  SvaraRadera
 7. Ruskigt organiserad, överdrivet glad, något för lojal, en strimma för mycket av allt ibland - ja, det är jag! Och så gillar jag att upptäcka nya saker - stora som små, att äta choklad och att spexa!
  Min dröminlägg är om roliga kulturkrockar! Kulturkrockar mellan unga och äldre, män och kvinnor, svenskar och andra nationaliteter, läkare och affärsbiträden.... you name it!
  Har precis hittat hit via en annan blogg - men nu blir ni inte kvitt med mig! Den här bloggen var ju bara bäst!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare