fredag 12 januari 2018

Vad är väl en bal på slottet.

Bildresultat för vad är väl en bal på slottet

Ikväll är flertalet av mina kollegor på festligheter hemma hos en av doktorerna.
Jag var ledig och hade tänkt att gå.
Dels vill jag lära känna mina kollegor bättre. Många av dem träffar jag bara i överrapporteringarna morgon å kväll. Dels behöver jag komma hemifrån lite och jag lovade ju faktiskt mej själv det vid årsskiftet att göra 2018 till ett socialare år.

Men när idag väl kom... jag har varit trött och haft ont i huvudet hela dagen... så kände jag mej för sliten. Jag gick av natten igår och jag går på nästa jobbnatt i morgon och det kändes som om jag bättre behövde soffhäng, film och tidig sänggång. Hade jag varit ledig imorgon hade jag svalt två dubbla Treo men nu har jag bara denna kvällen till återhämtning
Och som "ny" är det ju inte heller precis så att man blir saknad om man inte kommer. Alltså jag menar det varken bittert eller ledsamt, men det ÄR ju så.
På mitt gamla jobb hade jag kanske masat mej iväg trots allt för att mina kollegor förväntade sej det. Här är det ju inte så ännu.

Det går ingen nöd på mej.
Jag är inte precis nån Askungen. Jag har käkat färska räkor och har några kalla öl i kylen. Jag tänkte att jag skulle se "Pojken i randig pyjamas", en film jag såg nån halvtimma av på jobbet en natt innan jag fick börja arbeta och som verkade himla bra. Hemsk, men bra.

Men sen. Sen ska jag ta tag i det här med att tacka ja till fler sociala sammanhang. Jag är farligt nära att förvandlas till Crazy doglady.

Hur är det med er?
Orkar ni med det sociala?
Vad gör ni ikväll?

Puss/ Asta

1 kommentar:

  1. Jag är jobbigt social. Nu när vi varit hemma här i nästan 3 veckor, dessutom med svärmor på besök har jag nästan panik! Jag måste få komma hemifrån och göra roliga saker. Kanske är det för att jag är sjukskriven och svältfödd på vuxet sällskap men jag ÄLSKAR att gångtunnel och äta, eller gå på quiz. Eller hänga hemma hos nån kompis. Barnen sover ju ändå och märker inte ens att jag är borta, och det ger mig så mycket energi. Idag tog vi med bägge våra mammor på middag. Men de är gamla och vill hem och sova efter maten. Jag vill sippa på ett glas vin och kolla på folk! Det var i alla fall trevligt de 2 timmar det varade! 😊

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare