tisdag 2 januari 2018

Till er som inte har facebook, det här är vad ni missar



Den viktigaste anledningen till att jag vill minska min facebooktid mer än jag redan har gjort, sedan jag blev instagrambiten har det forumet tagit över en hel del, är att jag i princip alltid blir förbannad om jag hänger där mer än fem minuter. I åratal har jag stångats mot rasister och idiotiska karlar med enda resultat att jag blir förbannad och matt, de blir inte ett dugg mindre rasistiska eller idiotiska av mina ansträngningar att tala om för dem hur dumma i huvudet de är märkligt nog.
Men sedan suger det energi rent allmänt. Och nej då pratar inte jag om att vissa lägger upp 47 selfie varje dag medan andra inte ätit en måltid sedan 2004 utan att visa upp den just där. Jag struntar rätt högaktningsfullt i om en del vill lägga upp 3-4 bilder/ timma på sin katt eller bebis heller.
Sånt stör mej inte alls, det är lixom det som facebook är till för.
Gnället däremot. Oj.

För dej som inte har facebook kommer här en liten mall på vad det brukar gnällas på. År efter år. Efter år.

Januari.
Mörkret. Snön. Bristen på snön. Semlor. Ni är dumma mot Jimmie. Sverige är i systemkollaps, allt är utlänningarnas fel. Jävla Pk media. Anna Book gråter ut. Inte alla män.


Februari.
Melodifestivalen. Försvarstal till Katrina Janoush. Ni är dumma mot Jimmie. Sverige är i systemkollaps, allt är utlänningarnas fel. Jävla Pk media. Inte alla män. Stäng gränserna.


Mars.
Snön. Påskmust redan. Hundbajs.
Ni är dumma mot Jimmie. Sverige är i systemkollaps, allt är utlänningarnas fel. Jävla Pk media.Inte alla män.


April.
Pollen. Kylan. Jävlar vad jag är tjock. Marcus Birro skämmer ut sej. Ni är dumma mot Jimmie. Sverige är i systemkollaps, allt är utlänningarnas fel. Jävla Pk media. Inte alla män.

Maj.
Ni är dumma mot Jimmie. Sverige är i systemkollaps. allt är utlänningarnas fel. Birro skämmer ut sej igen. Jävla Pk media. Inte alla män. Svetsaren är landsförrädare.


Juni.
Sommaren regnar bort. Nu vänder det å blir mörkt igen. Fästingar. Anna Book gråter ut. Grillning på balkongen. Kallt i vattnet. Ni är dumma mot Jimmie. Sverige är i systemkollaps, allt är utlänningarnas fel. Jävla Pk media. Inte alla män.


Juli.
Turistjävlar. Svärmor på besök. Inget vettigt på tv. Pridespektaklet. Det heter inte chokladboll, jag tänker säga som jag alltid har sagt! Ni är dumma mot Jimmie. Sverige är i systemkollaps, allt är utlänningarnas fel. Jävla Pk media. Inte alla män.


Augusti.
Nu börjar det bli mörkt. Fortfarande kallt i vattnet. Sommaren är slut. Ni är dumma mot Jimmie. Sverige är i systemkollaps, allt är utlänningarnas fel. Jävla Pk media. Inte alla män.


September.
Cigarettrökning utomhus. Sluta säga hen. Ett språk får inte förändras, vi ska använda samma ord som 1632. Höst och livet är slut. Rasister/ nazister är oxå rara människor! Yttrandefriheten gäller (bokmässan.) Ni är dumma mot Jimmie. Sverige är i systemkollaps, allt är utlänningarnas fel. Jävla Pk media. Inte alla män.


Oktober.
Julmust. Julpynt i affären redan? Birro gråter.
Ni är dumma mot Jimmie. Sverige är i systemkollaps. allt är utlänningarnas fel. Jävla Pk media. Inte alla män. Janoush rasar, nomineras inte till Nobels litteraturpris i år... heller... jävla åsiktskorridor.


November. 
Luciafirandet hotas av muslimerna, någon skola på landsbygden säger nej till pepparkaksgubbar.  Fel vann i Idol. Anna Book rasar. Ni är dumma mot Jimmie. Sverige är i systemkollaps, allt är utlänningarnas fel.  Jävla Pk media. Inte alla män.


December.
Ingen snö. Jävla slask. Bortklippt svart docka i Kalle på julafton, fy faaan. Fyyyy fan. Ni är dumma mot Jimmie. Sverige är i systemkollaps, allt är utlänningarnas fel. Jävla Pk media. Inte alla män.
Birro blir orättvist behandlad. Janoush med. För att inte tala om Heberlein.

Japp. Nu vet ni.

Puss/ Asta

6 kommentarer:

  1. :D :D underbart! Jag har dock inte blivit Instabiten - jag har den enbart för familjen. Och Twitter har jag inte... Jag har mer eller mindre återgått till att läsa tidningar och se på nyheterna..

    SvaraRadera
  2. Du glömde att utebliven julbelysning är muslimernas fel, och att skolan MINSANN ska ha sommaravslutnkng i kyrkan OCH sjunga nationalsången... Klockrent inlägg! 😂

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja skolavslutningarna missade jag. Attans.

      Radera
  3. Hahaha på pricken faktiskt! Får jag dela blogginlägget? I love you❤️

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare