söndag 2 juni 2019

Förvillande lika. Är det inte märkligt?



Har ni tänkt på hur lika alla sverigedemokrater är varann?
Kanske inte till det yttre mer än att flertalet är äldre och bittra på livet, sjukskrivna, pensionärer eller arbetandes inom LO's yrkesgrupper utan mer till det inre.
Så klart är de förtjusta i sånt där strunt som att gradera svenskhet och söka efter en nationalitets essens å annat rasistiskt blaj men jag menar förövrigt.
Det är inte så att de har olika knäppa åsikter, nej de är förvånansvärt samstämmiga. Gå in på vilken random sverigedemokrats facebooksida som helst så får du se.

- De har alla en närmast besatt kärlek till Joakim Lamotte.

- De har inga problem med att håna å häckla en sextonårig flicka som redan uppnått betydligt mer än vad de kommer göra tillsammans under en livstid. Talar förstås om Greta.

- De är förtjusta i både Trumph och Putin. Varför? Tja, någon märklig böjelse för män som föraktar sitt folk, har en tvivelaktig inställning till demokrati och som kommer på märkliga lagar som gör livet svårare för kvinnor.

- De är klimatförnekare allihop. Trots att vetenskapen är överens så är det ljug. Någon suspekt forskare har sagt att det är båg och då är det så. Blir nästan lika upprörda av bensinpriset som av en invandrare som fått subventionerade glasögon.

- Allt var bättre förr (när föräldrar fick slå sina barn, män bestämma över sina fruar, kvinnor inte gnällde så förbannat över att bli klappade i baken och alla aggressioner kunde riktas mot finnjävlarna.)

- De påstår att sexuella övergrepp och brott är importerat och begås av muslimer.
När kvinnor påstår motsatsen och berättar om övergrepp och våldtäkter har de fel. Punkt.

- De sprider gärna citat å källor om hur många våldtäkter Sverige har kontra andra länder men fnyser åt fakta som att vi har en striktare definition på vad våldtäkt är, en högre benägenhet att anmäla osv.
All motargumentation bemöts med skrik om "fakta resistens"

- De trånar efter BRÅ's rapport om nationalitet på våldtäktsmän men när den anländer och inte styrker deras tes är den "beställd av sossemaffian."

- När svenska kändisar el Sd politiker blir påkomna med tafs el värre bemöter de den utsatta kvinnan på något av följande sätt... Hon ljuger, Hon borde klara av att säga ifrån så var saken ut världen, "men gruppvåldtäkter då" eller lite skoj ska en kvinna tåla. Han var ju full ju.

- Meningsmotståndare av kvinnligt kön beskrivs med nedsättande ord där "kärleken och respekten till kvinnor" inte precis är slående.

- Alla myndigheter och all massmedia mörkar ju för folket över lag. Av oklar anledning men ändå lika fullt. Mörkar.

- De ogillar Pride. Där har de plötsligt blivit väldigt pryda och mån om blåögda små barns ögon.

- De har ofta profilbilder på söta små barn eller barnbarn men när det kommer till sk. "IS barn" så finns ingen empati.

- Det där är förresten lustigt. De är så rädda för IS att de på allvar tror en treåring kommer skära halsen av dem "för det är de tränade att göra" men de har noll förståelse för de flyktingströmmar som kom och som faktiskt hade reell anledning att frukta sina liv

- De gnäller över höga skatter men är själva de som förlorar mest på M, KD och Sd's skattepolitik.

- Osv.

Alltså, jag känner mer respekt för min hunds högljudda nattfisar än för dessa människor. Fy å blä!

Puss/ Asta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare