fredag 28 augusti 2015

På riktigtSverigedemokraterna- ett parti för vanligt folk.
Ett parti som lyssnar på den lilla människan.
Ett parti, som vid sidan av invandringen, har åldringsvården som sin hjärtefråga.
Ett parti som menar vad de säger På riktigt.
Sverigedemokraterna, det enda oppositionspartiet.

Hallååååå, är det någon hemma?!
De brister vi ser i vårt gemensamma samhälle beror inte på varesej flyktingarna eller kostnaderna för dessa.
Vi har under de åtta senaste åren levt med en Alliansregering som sänkt skatter för MILJARDER och som spelat roulett med svensk välfärd. Sålt vårdcentraler och andra samhällsnyttiga instanser som jobbats ihop med skattemedel för att sedan se det säljas dyrt rakt ner i miljonärernas fickor.
Vi har haft en regering under två mandatperioder som faktiskt sett en vinst med klassklyftor då de menat att armod blir en sporre till att arbeta mer.
Sjukförsäkringen har blivit ett hån och en stupstock vilket resulterat i att fler människor än någonsin fått söka socialbidrag och klara sej på minimumbelopp.
Gällande i princip alla försämringar som Alliansen genomfört "för vanligt folk" har de haft Sverigedemokraternas support. De har varit ett duktigt lydparti så kom inte här och låtsas att ni ömkar "vanligt folk."

Alla ni som röstar på Sd för att protestera mot etablissemanget, ni har inte tänkt till.
Ni är som vilket borgligt parti som helst plus ett par skopor rasism å homofobi och minus kunskap, erfarenhet och känsla för demokrati.
Alla ni som protesterar, vill ni verkligen bli representerade av Jimmie Åkesson, Björn Söder, Mattias Karlsson och Richard Jomshof. Vill ni ha en statsminister som säger "Give them hell" till svenska folket och våra demokratiska spelregler och en justitieminister som heter Ekroth med egen erfarenhet av att kalla folk för blatte och hora å svinga järnrör?
Alltså på riktigt?!
När ni nu ruskat om och lekt färdigt?
Har ni förtroende för att dessa herrar klarar av att sköta Landet Sverige?
Är ni redo att rösta för en styrning som gör skillnad på vi och dem?
På riktigt?

Då tycker jag synd om er.

Puss/ Asta

3 kommentarer:

 1. Hej Anonym - *ler* Jovisst - så länge du väljer att skriva saker och ting utan att stå för dem, betyder dina åsikter ingenting. Oavsett hur stort SD är eller kommer att bli.

  Hoppas du får en fin helg!

  Monika /Ergo Sum

  SvaraRadera
 2. Modigt att vara "Anonym" när det som sägs är skit...

  SvaraRadera
 3. Ohh, nu börjar anonym bli ett stående komiskt inslag här.

  Nej, det viktiga är både VAD som sägs och VEM som säger det, det vet alla som kan lite om retorik. Avsändaren måste kännas trovärdig inom ämnet, vilket SD aldrig lever upp till, eftersom de ständigt upprepar en och samma sak, oavsett ämne; "Det är invandringens fel". Att tro att världen är så enkel att allt mirakulöst skulle lösas bara vi stoppade invandringen, att tro att Sverige kan återgå till tider då en man var en man och en kvinna hemmafru och alla levde lyckliga, det är att se livet genom ett sugrör, då kommer en inte långt.

  Vi lever i en komplex värld där lilla Sverige har en enda chans att fortsätta vara Sverige, och det är genom att öka vårt medborgarantal rejält. Vi är ett glesbefolkat land som blir svaga gentemot andra länder om vi inte ser till att breda ut oss bättre i landet. Att lita på de som föds tar alldeles för lång tid och kostar alldeles för mycket. Så mycket bättre om vi kan ta emot de som redan är vuxna och som kan gå in och göra sitt! Utöver det så kommer empatisk intelligens att vara en viktig ingrediens för att kunna hantera alla internationella kontakter som behövs nu och framåt i tid, och det verkar ingen från SD besitta...

  SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare