fredag 7 augusti 2015

Sverigedemokraternas kampanj, laglig eller ej?Ja NÅT måste ju även jag säga om Sverigedemokraternas felstavade kampanj som ska föreställa vända sej till utländska turister. Kampanjen ingen kan ha missat där SD ber om ursäkt för det organiserade tiggeriet och den oreda turister kan förvänta sej utsättas för.
NÅT måste jag ju säga om det raseri som kampanjen väckt och de demonstrationer som rivit ner budskapen på flera platser samt hur vissa experter anser att protesterna gynnar Sverigedemokraterna.

De kritiker som inte är Sd anslutna menar att protesterna bara gynnar Sverigedemokraterna.
Kritikerna menar att Sd's budskap är må hända rasistiskt och osmakligt men inte olagligt.
Nej, väldigt mycket har gillats och varit lagligt genom historiens gång.
Slaveriet, Hitlers Nazityskland, Apartheid... det blir inte mer rätt för det.
Allt som är lagligt är inte per automatik rättfärdigt eller moraliskt försvarbart.

Bilden ovan... testet... är klockrent.
För PRECIS så verkar det vara just nu.
Ingenting spelar någon roll.
Sverigedemokraterna växer oavsett.
De kan tystas ner, de kan debatteras med, de kan få hållas, de kan bli protesterade emot, de kan göra bort sej, deras fotfolk kan uttala rena hot och uppmaningar till mord och precis INGENTING skadar Sd. De bara fortsätter växa.
Det är som om hela svenska folket fått nåt jävla virus i dricksvattnet som gör dem okänsliga för källkritik, benägna till populistiska lösningar, blinda för idioti, hatiska och egoistiska... åtminstone bland män.

Sverigedemokraterna skulle på fullt allvar kunna bli Sveriges största parti.
Den här fjanten till man, som gick med i ett parti som fortfarande heilade, kan bli landets nästa statsminister. Deras tillväxt verkar vara en jävla naturlag som inte påverkas av någonting.
Så ni som finner reklamen lika osmaklig som jag... protestera!
Riv ner. Skriv insändare. Höj tonen på fikarasten. Säg ifrån. Vädja till intellekt och medkänsla.
Åtminstone så kan jag i en galen tid behålla min självrespekt.

Puss/ Asta

5 kommentarer:

 1. Jaaaa, vi måste protestera, skrika, riva ner, skriva egna inlägg, ta diskussionen! Vi kan inte stå tysta och låta det här hända. Jävla högern som låtsas vara emot SD men bit för bit tar deras frågor över till sina egna, och hjälper på så sätt till att normalisera SD och den rasism de står för!

  SvaraRadera
 2. Sorry about the mess here in blog Sweden. Men vi har några självgoda bloggare som begår självbedrägeri genom att ständigt baktala Sverigedemokraterna trots de snart är Sveriges största parti. En liten svans beundrare följer bloggen och ropar klämkäcka fraser. Sverige ruttnar sönder, nu senast järnvägsslipers ute på spåren men bloggarna tror fortfarande att Sverige är världens rikaste land och kan vara socialbyrå åt hela värden. Schizofrent? Vet inte Asta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, alltså ursäkta men det GÅR ju inte att ta dej på allvar. Det är alltså invandringens fel att ssk har låg lön, att cancerpatienter inte får vård, att järnvägsrälsen är sönder... och vad mer? Att juli regnade bort.
   Tack för kvällens gapflabb.

   Radera
  2. Oj! Förlåt Asta. Jag hade fel och skäms nu så jag blir röd i ansiktet. Jag trodde i min enfald att man kunde prioritera sjuksköterskelönerna före kostnaderna för massinvandring. Precis som man gör i Norge , Danmark och Finland. Så fel jag hade Asta.

   Radera
 3. Åhhh, så härligt att kunna förklara bort allt som är fel i Sverige med invandringen, samtidigt som ni gärna röstar för ett till skatteavdrag, eller glatt låter företag sko sig på privatiseringen av det som tidigare var offentlig verksamhet, som vård, skolor, barnomsorg och järnväg. Vilken enkel hjärna en måste ha för att tro att världen är så enkel och att det är någon form av naturlag att de rika ska få mer och mer medan de utsatta ska slåss om smulorna. Det är inte 50-talets Sverige SD vill ha tillbaka, det är romarriket med gladiatorspel, där de förväntar sig sitta på läktaren och se de fattigaste slåss för en smula mat. Otäcka är ni, och fler och fler upptäcker det, så snart spricker bubblan!

  SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare