torsdag 7 juli 2016

En gammal kär vän och en ny trasa i garderoben


Idag har jag haft en underbar dag och en dejt med en vän från förr.
Tog inget kort på henne/ oss vilket ju får anses som vansinnigt orutinerat av en hyfsat van bloggare. Vi hade väl för trevligt helt enkelt och det glömdes bort.
Malin heter hon denna sköna böna och vi lärde känna varann då vi läste till sjuksköterskor.
Under ett gäng år var vi väldigt nära sedan har kontakten ebbat ut, men vi gillar varann massor och har aldrig riktigt släppt taget och nu hoppas jag att vi blåser nytt liv i vår vänskap.
Vi är väldigt olika. Hon är så där superduper harmonisk, ängslas aldrig, är aldrig sentimental, behöver inte ropa för att framföra sin åsikt.
Hon tränar massor, har hur mycket kompisar som helst och ett rikt socialt umgänge. Ja, ni hör... det låter inte som jag precis.
Men vi har nåt som kompletterar varandra på ett lysande sätt och hon är rolig, lättsam, enkel att tycka om.

Idag sågs vi på stan i Varberg och gick å käkade lunch.
Jag älskar Varberg, trots att jag bara jobbar där så känns det mycket mer som min stad än den jag bor i. Skulle väldigt gärna bott där om det inte var för att det är så mycket dyrare än här, men nån gång så....
Ja, i alla fall... vi käkade paj, jag tog en öl och sen drack vi kaffe och åt morotskaka och så pratade vi om allt som hänt sedan sist med stora skissdrag. Det var två år sedan vi såg sist. Barnbarn, utbildning, nytt jobb för henne, ny hund för henne, relationer, vad som hänt med barn, syskon, föräldrar.
Som sagt, vi måste snart ses igen.

När vi var färdigätna och färdigfikade så gick vi en sväng på Indiska där jag provade flera klänningar som jag ratade. Sen såg jag en klänning Louise som driver bloggen Bigassfashion hade provat och visat. Jag hade nog aldrig ens sett den klänningen om det inte var för henne och så är det ofta med det Louise visar. Hennes blogg är den enda modeblogg jag följer och hon är (allt för) inspirerande. Ni finner bloggen HÄR.
Fick lov att låna hennes bild. Se nedan. Så småningom ska ni få se mej med i den.
Velade mellan att ta den i M eller L. Medium satt bättre över bysten men smet åt så man såg mage och arsle. på andra tycker jag det är fint, på mej blir jag mest osäker så jag tog large. 350 kr kostade den. Alltså 25 kr mindre än parfymen jag tullade på igår men ABSOLUT INTE hade råd med.
Färgen är klarare blågrön på riktigt och tyget en dröm att bära så jag tror att det här kommer bli en favorit.

Om det bara kan komma lite sommar nu då...

Puss/ Asta

img_5327.jpg

5 kommentarer:

 1. Tror att du är kanonfin i den klänningen. Och låter härligt med en sådan vänskapsdag, hade själv en sån reunion med min gamla bästis sist jag var nere i Skåne. Det känns skönt i själen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det. Nåt särskilt med gamla vänner.Kram

   Radera
 2. Amningsvänlig?
  Kran Emelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det tror jag absolut. Puss

   Radera
  2. Ser amningsvänlig ut, och kräkvänlig ��

   Radera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare