fredag 15 juli 2016

Sömntabletter kan man beskylla för mycket men...Jag undrar vad Jesper Parnevik egentligen kände idag när han vaknade?
I natt skrev han, med anledning av terrordådet eller vad vi nu kallar det, till unga popsångerskan Zara Larsson på twitter: ”Ryktet säger att det var en man och en kvinna som körde lastbilen, men jag slår vad om att Zara Larssons utbrott kommer att låta: Jag hatar alla män”
Så lågt och så pinsamt på så många nivåer men kanske framför allt att göra sej lustig timmarna efter att en tragedi inträffat och dessutom på en tonårig tjejs bekostnad.
När han vaknade hade han välförtjänt fått minst sagt en hel del kritik.

Jesper Parnevik som på senare år gjort sej en ny karriär som husfar i den putterduttermysiga och härliga familjen Parnevik på tv insåg att han måste göra en pudel.
Han ber Zara om ursäkt och han skriver på twitter att han skrivit så konstigt till följd av att han tagit en sömntablett som han fått av sin fru.

Okej. Här snackar ni med en (självutnämnd) expert på sömntabletter.
Det är sant att man, om man inte går å lägger sej direkt och somnar, kan göra en hel del konstigt med dem i kroppen. Saker som man inte skulle ha gjort annars. Man blir lixom lite extra gränslös.
Jag har oxå gjort lite lagom knäppa saker med Zopiklon i kroppen.
Jag har shoppat en del på nätet. Jag har ringt upp människor och förklarat min kärlek. Jag har skrivit aggressiva sms.
MEN! Kläderna jag köpt är sånt jag velat ha, människor som fått kärleksförklaringar är sådana jag tycker om, de arga sms'n har skickats till människor som jag varit förbannad på.
Ingenting kommer from the blue utan allt finns där men kontrolleras som "nykter."
NÅT i sömntabletter gör, åtminstone mej, mer omdömeslös än vad än salongsberusning gör.

Och jag tror det är så för alla. Jag tror att Jesper Parnevik TYCKER att Zara Larsson är en riktig feministhäxa och jag tror att han hör till alla dessa vita kränkta män som tog så fruktansvärt illa vid sej när Zara skrek ut sin frustration över att en kvinna våldtagits under hennes konsert på Bråvalla.
Han tycker det, han vädrar det privat men i nyktert och rent tillstånd inte på twitter. Denna teori förstärks av att döttrarna Parnevik ger sej ut i försvar för pappa på twitter, trots att hon inte startade tjafset, och håller henne ansvarig för hennes "hat mot män."

Så jävla pinsamt.

Puss/ Asta

2 kommentarer:

  1. Verkligen pinsamt!!! Precis som det förbaskade skitprogrammet om en rik familj. Totalt ointressant och onödigt. Jösses vilken idiot han framstår som!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Det finns inga gränser för vita kränkta män, de klarar inte av att få sin position ens lite naggad i kanten... Så pinsamt, så pinsamt!

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare