tisdag 5 juli 2016

Till och med jag blev upprörd över de ensamkommande flyktingbarnens beteende


Jodå. Även jag har hört om våldtäkterna på Bråvalla, men där har det ännu inte kommit någon fakta kring gärningsmännen.
Även jag hörde talas om mass tafsningarna i Karlstad där POLISEN gick ut med att det var ensamkommande flyktingungdomar som gripits.
Och jag erkänner att jag reagerade. Att jag faktiskt blev arg och funderade på vad de får för information om kvinnors rättigheter i Sverige och hur de förväntas uppföra sej samt repressalier om de inte gör det.
Men eftersom jag inte är sverigedemokrat och ändå har begåvats med visst mått av kritiskt tänkande så lät jag irritationen vara i väntan på mer uppgifter. Även om polisen borde vara en säker källa.

Idag läser jag en krönika i Aftonbladet av Daniel Swedin HÄR.
Det visar sej då att av sju gripna är två ensamkommande flyktingungdomar och en av de misstänkta  är över 35 år.
Så slutligen är allt ändå så som det brukar vara. Så som det ser ut överallt. Så som det sett ut i alla tider. Problemet sexuella övergrepp kan inte härledas till någon särskild ålder eller nationalitet utan till just... pojkar och män.
Suck.

Zara Larsson skällde ut män från scenen när hon fått höra om våldtäkten som skedde under hennes spelning och svaret är lika förutsägbart som att det är män som våldtar. Enorma antal kommentarer på olika sajter och i olika kommentarsfält skriker ut allt från "Inte alla män... "jag har aldrig våldtagit, (se så ge mej medalj nu)" till att hon borde gruppvåldtas, är en jävla hora, en oduglig fitta osv.
Pernilla Andersson, ännu en kvinnlig artist, röt ifrån mot män som beter sej som svin på festivaler och konserter och hennes inlägg publicerades på Avpixlat med Dagermans egna tankar invävt i Pernillas ord.
När hon blir förbannad och hotar med advokat om rasisterna fortsätter att använda henne till sina dunkla rasistiska motiv så mordhotas hon, våldtäktshotas och får utstå en massa grova förolämpningar.
Så mycket för den vita kristna mannens fina kvinnosyn!

Jag är så jävla less. En dag ska jag bli lesbisk.

Puss/ Asta

1 kommentar:

  1. Är också så jävla less. Förutom det felaktiga i att gå ut med att alla gärningsmän var ensamkommande så är hela synen på anmälningarna väldigt ensidiga. Något som helt missats är polisens och arrangörernas aktiva jobb med att FÅ folk att anmäla. Vilken är asbra! När jag var på festivaler för runt 15 årsen fanns det ju inte på kartan att anmäla de gånger man blev tafsad på, vilket såklart hände med jämna mellanrum. Man gav dem en arg blick eller sa till en vakt om de inte slutade. Och vakten anmälde ju ingenting heller. Men blir så trött på alla som ska få det här till ett nytt problem som beror på invandring...

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare