fredag 29 juli 2016

Som om det inte fanns en morgondag.Alla läsare som jag är vän med på facebook eller instagram har redan bombarderats med foton från min lilla minisemester så ni får väl hoppa detta inlägg.
För er andra så kommer här en liten rapport.
Redan för flera månader sedan bokade min make en dejt med mej  28-29/7.
Jag fick skriva in det i almanackan och fick stränga order att inte boka in något för vi skulle "umgås."

Kände mej lite dåligt taggad först när han berättade om att det ingick övernattning. Jag jobbar så himla mycket och hade bespetsat mej på att bara vara de här dagarna. Men på morgonen så var jag pepp och solen sken.

Vi tog tåget till Göteborg där jag shoppade mej en mascara och en kajal från Bobbie Brown på Åhléns det första jag gjorde, sedan gick vi å käkade lunch.
Några kalla öl i solen och en smarrig pizza med mossarella och ruccola satt som en smäck.


Därefter begav vi oss till hotellet, jag hade gissat på Gothia men maken hade valt Barken Viking som inte alls är särskilt flott men som tar igen det minuset på mysfaktorn. Vi har bott där förr och det är ett så himla genuint ställe och stans bästa läge vid Lilla Bommen.

 

Efter att ha checkat in och gjort oss lite hemmastadda så gick vi upp och satte oss på övre däck i baren och drack ett par kalla GT i solen.

 

Vi umgicks... lite på tu man hand... (inget i livet är gratis) och sedan var det dags för räkbåten. Skaldjur, lax, paj och ostar till utsikten av Göteborgs skärgård under ett gäng timmar medan solen gick ner.
Helt magiskt underbart.

 


När vi kom i kaj igen var jag helt slut efter att ha smådruckit alkohol hela dagen så jag gick å la mej. Som av en slump hade maken bokat ett hotell 100 meter från Casinot och där spenderade maken halva natten medan jag sov underbart med vatten kluckande utanför.

Idag hotellfrukost... alltid det bästa med semester och därefter ett gäng timmar på stan. Köpte mej ett par jeans... som jag kommer i och drack några öl till i solen innan det var dags att åka hem igen.

Helt underbart har vi haft det, bränt pengar och gottat oss som om det inte fanns en morgondag. Någon gång måste man få leva så.
Och hur ljuvligt var det inte att sen få komma hem till denna här?Puss/ Asta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare