lördag 23 juli 2016

Vilken parfymperson är du?Hur har du det med parfymer?
Är du en sån där som har tjugoåtta olika dofter du varierar mellan eller kör du på en å samma? Du kanske inte använder parfym alls?

 

Jag har en del flaskor i badrumskåpet men de flesta är gamla som gatan.
Jag använder förvisso det nästan dagligen men det blir en liten diskret dust bakom vardera öra och jag tycker om att lukta samma.
Jag tycker om när en doft förknippas med mej. När den blir mitt signum.

Jag byter väldigt sällan parfymer. Många parfymer luktar gott vid första doftandet men jag brukar spraya på mej och se vad jag tycker efter en stund.
Då är det få som håller måttet. Nästan alla känns kletiga eller ger mej huvudvärk.
Jag gillar friska dofter och körde i många år med den som är på bilden ovan som är en riktig klassiker. Dolce & Gabbana Light blue.

 

Så när jag var utomlands sist i fjol så slog jag till på en ny doft som jag kört med sedan dess. Calvin Klain In to her med den våldsamt trista flaskan men med den fräscha doften som passar lika bra till vardag som till fest.
Den tycker jag fortfarande väldigt mycket om.Men sedan ett tag har jag smitit in på diverse parfymerier och sprutat på mej den här. Och gillat den. Trots att den har en tyngre doft än vad jag brukar gå igång på när det gäller parfymer. Jag har gillat den så mycket att jag lite förälskat gått och sniffat på mej själv så länge doften dröjt sej kvar på min hud.
Är väldigt svag för doften av ren tvätt över lag och har hur många doftljus som helst med det.
Ikväll slog jag till. Använde pricerunner som ju är suveränt.
På Kicks kostar 30 ml 475 kr och jag beställde den från Cocopanda där den kostade 295 med gratis frakt.

Vilken är din doft?

Puss/ Asta

1 kommentar:

  1. Jag har två. Victoria's Secret Tease Noir älskar jag så sjukt mycket! Den har jag varje dag. Och när man har varje dag känner man ju inte själv så ibland tar jag min andra, Gucci Rush. Lite tyngre men ändå väldigt 'jag'

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare