tisdag 2 september 2014

Jag spyr på er 10% are

 

"Sverigedemokraterna är det enda parti som säger det som folket tänker."
"Sverigedemokraterna är inte rasister, det är det enda parti som tar upp människors oro över den urartade invandringen och integrationen."
"Sverigedemokraterna är inte rasister, de vill värna Sverige och dess kultur."
"Sverigedemokraterna är som vilket annat parti som helst, det finns rötägg inom alla partier." 


Jag har hört de här argumenten och fler till LEDA.
Jag är så trött på Jimmie Åkesson och hans fotsoldater att jag kan SPY.
Än mer trött är jag på alla dessa människor som så ivrigt förnekar att Sd inte är rasister, homofober och kvinnofientliga.
Kring 10% förmodligen. Tanken gör mej illamående.

Nej, Sverigedemokraterna är inte det parti som säger vad folket tänker.
90% är trots allt fler än 10%. I Sverige ökar viljan till att ta emot flyktingar.
Det finns det många mätningar på.
(Fejkade, beställda av vänsterextremister påstår Sd.)

Jo Sverigedemokraterna är rasister. De är det och de har alltid varit det.
Minns dess bakgrund. Minns affischerna. 
Minns de DAGLIGA skandalerna som läcker ut.

Vilken kultur vill Sd bevara?
Amerikansk tecknad film från -30 talet med rasistiska nidbilder?
Rätten att säga negerboll?
Rätten att slippa 5 moskéer på tusentals kyrkor?
Vilken kultur är det som är hotad?
Tja, andra exempel vi hört är korsstygn och runstenar.
Jag känner mej inte så där väldigt hotad i att min kultur skall tas ifrån mej.

Sverigedemokraterna är inte vilket parti som helst.
I vilket parti som helst sitter inte riksdagsledarmöten som har gått omkring på stan och kallat mörkhåriga för "Babbe-åk hem" eller kvinnor för "lilla hora."
Där sitter inte skyhögt betalda riksdagsmän och vill varumärkesskydda en sajt som spyr ut hat mot invandrare och oliktänkande. Som hotar kvinnliga meningsmotståndare med våldtäkt och lägger ut barn med adresser till allmän beskådan.
I vilket parti som helst sitter inte förespråkare i kommunerna och säger saker som att det ingår i muslimernas kultur att våldta kvinnor. Att de hoppas hungerstrejkande svälter ihjäl, att han vill skjuta Zlatan, att afrikaner är duktiga på två saker-suga ut systemet och yngla av sej osv osv osv osv osv osv osv osv.
Här är dagens vidriga skandal. Eller förmiddagens kanske man ska säga för det lär komma fler.
Flera Sd politiker "gillar" att en ung, svensk kvinna som kritiserar Sd ska bli gruppvåldtagen. Ingen säger ifrån. Läs här.

10%??? Det är ta me fan vidrigt.

/ Asta

1 kommentar:

 1. Jag mår oxå illa, riktigt illa, när jag tänker på att så många som var tionde person jag möter är en potentiell SDväljare... Om de ändå stod för att de är rasister, det är ju bara fånigt att de ens låtsas nått annat. Men de hävdar ju att efter muslimer inte hör till en ras utan till en religion så är de inte rasister..

  Alltså, genetiskt så finns det bara en ras, och det är rasen människa. Ordet rasist står för ett strukturellt förtryck av individer med en etnicitet, hudfärg eller religion som av de som är normen (de vita kristna västerlänningarna) anses mindre värda. Det är så inrotat i oss att jag skulle säga att alla vita kristna i västvärlden ÄR rasister, vi vet bara inte om det. Skillnaden är att det är en stor del av oss som emellanåt inser att vi tänker, tycker eller säger något rasistiskt och då skäms för det och vill ändra vårt beteende.

  SD skäms inte, de tar den strukturella rasismen som en sanning, att den bygger på fakta och inte fördomar och sen kör de bara i full fart på den linjen. De vill inte reflektera, de vill inte tänka efter och det är det otäcka med dem. För när de fått ut alla muslimer, vilka ska de ge sig på då? För de kommer fortfarande uppleva att världen är orättvis mot dem, och det måste vara någons fel... Ska alla med mörkare hudfärg ut då? Och sen judarna, hinduisterna, buddhisterna? Sen alla asiater och sydamerikaner? Sen alla som inte är av nordisk härkomst? Och sen alla som inte är av skandinavisk härkomst? Sen alla som inte kan spåra svenska anfäder tillbaka i minst 8 generationer? Och när de fortfarande inte fått allt de önskar då är det dags att slänga ut kvinnorna...

  För de kommer aldrig att bli nöjda. De kommer aldrig att få den makt de vill ha, den respekt de tycker sig förtjäna, den status de vill uppnå? Varför? För att de saknar förmågan att reflektera och tänka efter, vilket är vad som satt dem i denvhär sitsen. 700 000 ensamma män som förtvivlat försöker stänga Sveriges gränser så att inget att tänka eller reflektera över lyckas sippra in till dem. För tänk om de skulle inse att de gjort ett enormt misstag, det får ju inte hända.

  Nej, fortsätt att tro att ni hör till en övermänniskoras och att ni vet bäst, när alla vi andra bara skäms över er...

  SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare