torsdag 23 oktober 2014

Sex, bloggkonflikter och mörka bekännelser...... Det är sådant som lockar läsare. Men idag blir det ett vanligt dagboksinlägg, min hjärna är alldeles för trött för nåt mer spännande.

Efter en intensiv jobbvecka tar jag nu helg.
Ledig fredag, lördag, söndag.
Det känns härligt!

Åkte å handlade efter jobbet.
Lite småplock till oss människor å mat till katten.
När jag kom hem var jag helt slut, umgicks med lillkillen en stund å gick sedan upp och vilade middag med Gottemannen.
Det finns knappt nåt bättre än att unna sej lyxen att sova middag.
Att lägga sej ner, buffa till kudden, lägga mej nära min vackra prins och till hans snarkningar låta sömnen rulla över en, strunta i att det gör det svårare att somna på kvällen, bara erövras av den där tunga tröttheten.
En dryga halvtimme senare vaknade jag av uppfodrande skall och hårda tassar som slog på mej och sa till mej att vakna. Nu jäklar ville han ut å gå... trots att det var mörkt ute å duggregnade.
Skinnjackan fick se sej besegrad av vinterjackan som gjorde premiär. Ihop med den och allvädersstövlar (mina älskade Ecco gortex, förra årets bästa köp) pallrade vi oss ut på en runda.

Sen har jag gosat med Noah igen.
Spelat Yatzy.
Ätit glass. Å mer glass.
Sett på "Bonde söker fru." ( Den där Jonathan alltså, skitstövellampan blinkar å samtidigt så ler jag fånigt åt det mesta han säger. Tur man inte är tjugotre, man hade inte haft en chans.)
Tagit helg alltså.

Trots middagsluren känner jag mej nu ganska mör och ska bege mej upp till sängen.
Det blir nog till att läsa en stund.
Läser ju "Sofies historia" av Jojo Moyes och trots att den är bra, eller åtminstone helt okej, så har jag svårt att finna rätta moodet. Men nu när jag är ledig en lite längre stund så hoppas jag på att det infinner sej.
Ibland (rätt ofta) är det inte romanen det är fel på utan mej, att jag inte finner ron till att sjunka ner i historien på riktigt.
Är det så för er oxå ibland?

Nu. Sov så gott.

Puss/ Asta

1 kommentar:

  1. *skrattar* Ett fantastiskt sätt att fånga läsarens öga! UNDERBART att du kan ta helg nu - se till att få vilat lite (mycket) Och du - när skall vi ses?

    Kram

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare