söndag 24 november 2013

Vad säger ni om fars dag?

 

Ni som såg Solsidan idag vet vad jag syftar på.
Fredde å Mickan har en bestämd dag i veckan de har sex på. Fars dag.
Skulle det kunna vara något även för det riktiga livet eller är det nåt som hör tokiga komediserier till?

Jag är splittrad till det här som man till vardags kallar för husfridssex.
Sex som är mer för att det SKA vara än för att man är kåt.
Min make är än mer tveksam.
Han avböjer ofta (... nej så ofta blir det inte faktiskt) mina inviter med att "nä, du är ändå inte sugen och då kan det kvitta."

Men jag tror det är så här... och nu generaliserar jag igen av bara katten... att män blir MER sugna av avhållsamhet medan kvinnor blir MINDRE sugna.
Vi behöver hålla igång maskineriet på ett annat sätt.
Ju längre vi väntar, desto mindre lust har vi.

Å ena sidan så tycker jag verkligen att vi kvinnor (eller ja, män och kvinnor) inte skall göra våld på sej själva och ligga utan lust.
Å andra sidan tror jag att ska en kvinna vänta in lusten efter nån månad eller två uppehåll... ja, då kan hon vänta till dödagar.
Jag funkar så i alla fall.
Alldeles oavsett om min make tar disken och köper blommor med sej hem.
Eller ja, det har aldrig hänt så det ska jag kanske inte ta gift på, men jag TROR det.

Sex kan med åren väldigt lätt bli kravfyllt. Har man inte haft det på ett tag ja då duger det fan inte med en snabbis i duschen då ska det vara en helkväll med filande i olika ställningar. Bara den insikten kan ju döda den mest spirande lilla lust.
Jag tror faktiskt att "fars dag" eller "en sexdag" kanske låter mer jämställt kan vara en god idé.
Det behöver inte vara så jävla fantastiskt, det ska bara göras.
Bli en rutin. Komma i gång.
SEN kan man ställa högre krav.

Vd tycker ni och hur har ni gjort när sexlusten sinat i kraven, ledan och livspusslandet?
Det vore VÄLDIGT intressant att höra.

Puss/ Asta

3 kommentarer:

  1. Mikael Lagerqvist25 nov. 2013 01:28:00

    Hej.
    Kan hålla med dig i en hel del av det du skriver. Även det här med att det troligen är så att det behöver hållas igång även för oss killar (i alla fall för min del). Och att ha husfridssex är väl inte heller kul, lätta på trycket, om det nu är det jag behöver göra, kan jag göra på egen hand(!).

    Där emot så variation gör att det blir roligare att hålla igång den biten. Är man bara lika i de bitarna så tror jag på att man kan ha både lust och utbyte under väldigt lång tid. Tänja lite på gränserna emellanåt. Blir det "bara" en rutin av det hela kan det lika gärna vara, oavsett vad den kallas. Självklart kan en sådan tid komma ibland då man kan "hjälpa" sin partner även om man inte själv är sugen, men blir det, som sagt, en rutin och inget annat där emellan så läser jag hellre en bra bok istället.

    Ämnet är för övrigt intressant och fler borde kanske vädra det, både för sin partner och inte minst sig själv.

    SvaraRadera
  2. Husfridssex gillar jag inte, men jag funkar som du....håller man inte igång maskineriet så dör det ut medan karln jag har inte riktigt funkar så. Ja och bestämma en särskild kväll per vecka kanske kan funka....men nu har jag fanimej för ont i ryggen för sånt där jox.

    SvaraRadera
  3. Jag har ju tidigare levt i ett långt äktenskap så jag vet vad leda och tristess kan göra för samlivet. Men en sak som många verkar se genom fingrarna är om man verkligen har rätt partner och tänder på hen. Min x-make hade en tendens att inte egentligen bry sig och ta reda på vem jag var. Han var en riktig fullblodsegoist och det ledde till att jag fullkomligt tappade lusten till honom. Det fanns aldrig ett mentalt utbyte med honom. Jag har alltid tänkt såhär "knulla min hjärna och du får hela mig" och när det gäller personliga erfarenheter är det så jag fungerar. Med rätt partner har jag alltid lust.
    Bara mina små funderingar....

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare