lördag 2 augusti 2014

Tänk om man fick titta in i dessa hjärnor...Den som fick idén att göra den här lilla käcka barnboken.
Och den som bestämde sej för att "Wow, denna måste vi publicera."
Hur tänkte dom?
"Det blir en liten trevlig mjukstart för de små flickorna i konsten att hata sina egna kroppar,"
Eller vad?

Människor å framförallt kvinnor som tycker att jämlikheten har gått för långt.
"Att kvinnor inte får vara kvinnor längre."
Vad menar dom? Att vi får rösta? Att vi kan arbeta (visserligen till sämre löner och villkor än män) men dock yrkesarbeta å ha en egen inkomst? Att vi har rätt att säga "Nej tack" när maken känner för ett ligg och vi själva inte gör det eller vad FAN menar dom?
En kvinna i veckan mördas av en man hon har en nära relation med, kvinnojourerna är överfulla med misshandlade rädda kvinnor, varje år begås det tusentals våldtäkter, kvinnor med ett rikt sexliv kallas slampor, män med liknande sexliv casanovor.
Så vad exakt har gått för långt?

De som ihärdar i sin rätt att få säga negerboll.
Nyligen var det en moderatpolitiker som sålde "Gammaldags fördomsfria negerbollar" fick kritik för detta och herre min skapare vilket liv det blev på nätet.
"Neger är en färg. Det är ett barndomsord för mej. Jävla Pk-maffian, de ska förstöra allting. Kulturberikarna kan åka hem om de blir kränkta. Jag är inte rasist men jag tänker fortsätta säga negerboll för det HETER negerboll. Buu buuu."
Men orka!
Orka förklara för dessa neandertalare det som redan förklarats en miljon gånger om ett språkbruk i förändring, rasistiska stereotyper å annat.

Varenda jävla sommar finns det människor som lämnar små barn å hundar i stekvarma bilar medan de själva... hittar på nåt annat. Vad försiggår i dessa huvuden?

De som varenda jävla höst kickar ut katten de gosat med hela sommaren å åker tillbaka till stan.
Trots att det varje år... sen jag var liten iaf... stått artiklar i tidningar om vilket öde som drabbar sommarkatterna, Hur tänker dom?

Ungefär som sjukvårdspolitiker eller?
De som lovar å lovar att vården skall hålla toppkvalitet och patientsäkerheten vara huggen i sten trots att det dras ner på personal, sätts in bemanningssyrror och stängs vårdplatser.

Alla som röstar på Sverigedemokraterna OCH påstår att de inte är rasister men som är helt totalt okänsliga för vad deras representanter och kandidater tar sej för.
I andra partier får företrädare sparken för en bråkdel OCH de egna väljarna emot sej men inte inom Sverigedemokraterna. Där kan man skylla på "en grogg för mycket", "räkneexempel", "politisk omognad" å gud vet vad och sympatierna/ rösterna fortsätter välla in.
Hur är det möjligt?

Visst vore det spännande att få titta in i dessa hjärnor en stund. Se hur/ om de fungerar ett enda dugg?

Puss/ Asta


6 kommentarer:

 1. Hahaha, här var det ord och inga visor! Lika bra att ta itu med alla korkskallar på en och samma gång... Jag läste Fredrik Backmans novellbok (eller vad den nu ska kallas) "Saker min son ska få lära sig" eller nått liknande heter den. I den fanns en berättelse som jag läste högt för familjen. Det är när han använder ett bagageband på en flygplats för att förklara både religion och krig för sin son. Och slutklämmen är "Folk är för helvete helt dumma i huvudet". Och det skulle en kunna säga om alla du radar upp här ovan. Om det inte vore för att det är en förolämpning mot de som faktiskt är "dumma i huvudet"...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har den hemma. Tror jag ska läsa den nu. Kram

   Radera
 2. Vilken idiotisk bilderbok! Tur jag har möjlighet att välja vilka böcker som ska finnas på bibblan. Bättre med
  Böcker som braiga Kalle i klänning ju!

  SvaraRadera
 3. Bokbål ät inte alltid en dum idé. Jävla idioter.

  SvaraRadera
 4. Herregud, vem är utgivare för denna idiotiska barnbok???? Ett bokförlag att rata i framtiden, kanske skulle delge dem vår ilska oxå....Ibland tror jag vi inte vi rört oss särskilt långt bort från de tidiga grottmänniskorna då det gäller både vårt sätt att tänka och handla....kram

  SvaraRadera
 5. Jösses!!!!!! Vilken idiot-bok!!!!

  För övrigt håller jag med Freja - vilket kanoninlägg. Och du, läs Backmans "rådtillsonenbok" bitvis är den hur kul som helst!

  Kram

  SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare