torsdag 25 oktober 2018

Horras och GW



Leif GW Persson är en av mina husgudar och jag följer alltid slaviskt hans program. Nu senast återfinns han ju på Tv4 i Brottsjournalen tillsammans med Jenny Strömstedt som oxå är en favorit.
I senaste programmet talade de bland annat om gruppvåldtäkten i Fittja där kvinnan dragit tillbaka sin överklagan av tingsrättens friande dom till hovrätten för att hon inte orkade.

1% av alla våldtäkter leder till fällande dom. 10% av alla anmälda våldtäkter leder till fällande dom. Precis som jag ofta påpekat sa även GW att våldtäkt är ett i princip riskfritt brott att begå och att det är den stora rättsosäkerheten, inte att en massa karlar blir oskyldigt anklagade.
GW talade nämligen även om allas vår Horras som ju gått ut med att det är förskräckligt hur hans vän "kulturprofilen" dömts utan bevis och att "män lever i farlig tid."
Måste, så gott jag minns, citerar GW, som förutom att han är genuin, rolig och intelligent dessutom är briljant i sina formuleringar sa ungefär så här på Jennys fråga om "kulturprofilen" får läsa i häktet: " Ja, jo det får han. Han kan ju läsa Horras Engdahls böcker, det vore kanske straff nog." Haha.

Men i alla fall. Friande våldtäktsdomar upprör mej alltid så klart men detta Fittjafallet från augusti 2016 mer än vanligt. Det är helt jävla horribelt.
En kvinna, utsatt från början då hon är narkoman, möter upp några män för att köpa droger. Istället blir hon under många timmar våldtagen och misshandlad i en trappuppgång av 6-7 män och ungefär lika många som ser på.
DNA från männen spåras. Kvinnan har omfattande skador. I sitt kön. I anus. Hon är slagen, har ansikts och huvudskador. Minst en person i den här trappuppgången passerar men väljer att gå in till sej.
Det finns HUR mycket bevis som helst men tingsrätten tyckte att kvinnan lämnade delvis motstridiga uppgifter (ja, vem FAN hade varit klar å redig i den här situationen?) samt att ord stod mot ord huruvida det var frivilligt???? att bli knullad i timmar av ett stort antal män och då även slagen.
Visa mej EN kvinna i hela världen som frivilligt skulle gå med på det här och finna något nöje i det så ska jag aldrig gnälla på en enda man mer i hela mitt fucking liv!
Fan, så arg jag blir av att tänka på det. Jag önskar att karma tar dem allihop och att de får utstå minst samma behandling som denna stackars kvinna fick göra.
Hade jag varit rik hade jag fan kunnat betala "karma" för att se det hända.

"Örebromannen" Niklas Eliasson, numera tydligen Eriksson, som suttit i fängelse 8 år för bland annat 2 våldtäkter, 6 våldtäktsförsök, 2 misshandelsfall, 2 fall av sexuellt ofredande frigavs den 11:e oktober i år. Detta trots att han i fängelset inte uppvisat någon ånger el tendens till bättring. Tvärtom är de som vårdat honom övertygad om att han är fortsatt precis lika farlig och att det KOMMER hända igen.
Örebro fick han inte flytta tillbaka till, vart han blivit placerad är okänt, kvinnorna i den staden är tydligen inte förtjänta av att få veta vilken fara som finns i deras närhet.

Så nej Horras lille. Det är inte männen som lever farligt. Det är kvinnorna.
Det är DÄR den stora rättsskandalen ligger.

Puss/ Asta


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare