tisdag 14 maj 2019

Bara en bild av ytlighet.


ISA - Vardagsklänning - black

Jag är en ytlig människa. Jag erkänner. Jag sträcker upp handen.
Åtminstone har jag väl utvecklade drag av ytlighet. Det finns och bor annat med i hjärtat. Lite djup. Lite skarpsinne som blandas med ytligheten.

Den här klänningen har jag klickat hem och hämtat ut.
Nu har jag och modellen inte riiiiktigt samma figur men jag måste säga att den är smasching även på mej. Fantastiskt vacker i all enkelhet och jag är så glad för den. Jag var värd den! Jag ska ha den på den stora dagen.
Den är från Mango.
Mango är en affär jag upptäckt relativt nyligen. Men de har ju helt fantastiskt vackra kläder. Brukar ni handla på Mango?

Jag längtar efter sommar nu. Allergin till trots som jag vet kommer inom nån månad med full kraft. Jag längtar efter riktig värme. Efter kvällar på altanen och efter att sola å bada. Facebooks minnen visar bilder på förra året av sådant.
Kvällsdopp. Middag på stranden. Shorts och tunna linnen. Bikini och solbränna.
Är fortfarande blek som ett lik i ett kylrum.
Har ju semester och kanske borde jag i brist på strandväder ägna lite tid åt att röja min garderob så jag får plats med sommaren. En bloppis var ju planerad.
Men... jag ska även i morgon passa 5 åring som inte riktigt är i form för förskola men som ändå har en jäkla massa överskottsenergi.
Så det blir nog "en annan dag." Ett annat liv kanske rent av.
Tiden rinner, som bekant, ut.

Puss/ Asta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare