måndag 9 november 2015

FAN heller att de talar i mitt namn!Sist på bollen kanske, men idag efter att ha lyssnat till Mattias Karlsson SD i P1 brann det verkligen till i huvudet på mej.
Jag trodde faktiskt inte att det partiet kunde förvåna mej längre i frågan om smaklöshet men jag hade fel.

Inte nog med att de svartmålar Sverige och ljuger om vårt land inför omvärlden, de gör det i mitt namn! De undertecknar med svenska folket!
Och jag som är lika svensk som bockstensmannen näst intill är ta med fan inte du eller oss med Sverigedemokraterna!

Mattias Karlsson sitter i Sveriges Radio och säger att han upplever att svenska folket står bakom honom. Han upplever att en majoritet tycker så här.
På flygbladen står det bland annat att heltäckande slöja och halalslakt snart kommer att bli förbjudet, det står att Sverige i princip är ett laglöst land med den näst högsta våldtäktsstatestiken i världen, att flyktingar som kommer hit skickas tillbaka...
Mattias Karlsson upplever att det är så.
När journalister bemöter påståendena med att halalslakt i Sverige är tillåtet endast om djuren är bedövade så svarare Karlsson att i många andra länder är det inte så???
BRÅ säger att uppgifterna om våldtäkter är felaktiga, men det kanske bara var ett räkneexempel från Sd's sida?
Påståendet om förbud mot slöja bemöter Karlsson med att "diskussioner har förts och en majoritet av svenskarna är emot barngifte." Jaha, ock?
"Andra länder har infört förbud mot heltäckande slöja" säger Karlsson och därmed är det tydligen inget problem att Sverigedemokraterna... ett RIKSDAGSPARTI... medvetet sprider informationen om att det gäller Sverige.

Jag känner mej personligt förolämpad.
Sverigedemokraterna tar sej rätten att snacka en jävla massa skit till utsatta källor i mitt namn och för mina skattepengar. Jag har god lust att anmäla dem för förtal.
Själva satt de på sociala medier och bölade om ärekränkning efter att Niklas Strömstetd i lördags sjung en sång i Så mycket bättre om deras parti.

Jävla fascister!

Asta

5 kommentarer:

 1. Ja, man trodde liksom inte att man kunde bli mer förbannad. Och så undertecknar dom sin skit, sina lögner, med VÅRA namn. Blir så jävla arg, vill bara skrika att det inte får gå till så här för tusende gången i ordningen.
  Och i mitt stilla sinne undrar jag om inte de utsända SD:arna någonstans djupt inne i sig blir lite, lite tveksamma när de väl står där på stranden och möter människorna som flyr i all sin desperation? Allt annat är ju omänskligt.. Men medmänskligheten verkar ju iofs saknas.

  SvaraRadera
 2. Blir alldeles mörkrädd! Jag förstår att alla människor inte är troende, men någonstans trodde jag att alla i alla fall tänkte i någon mån: så som jag vill bli behandlad skall jag behandla andra. Dvs med någon uns av respekt, men dessa människor verkar inte ens respektera sig själva eller sina egna familjer.
  Men vi som inte är SD anhängare vi skall minsann visa hänsyn och respekt. Mycket mycket märkligt
  Sammelsurium/ulrika

  SvaraRadera
 3. Att uppge "Svenska folket" som avsändare är FULLSTÄNDIGT OACCEPTABELT. Även om papperet inte - som nu - innehöll lögner. Då måste man först ha mandat från varje svensk medborgare.

  Ser att det finns en protest-hashtag och hoppas verkligen att detta absurda tilltag öppnar ögon.
  Personligt förolämpad är ordet.
  /LenaLi (som inte lyckas bli annat än anonym här;(

  SvaraRadera
 4. Jag mailade Jimmie att jag ville de skulle be mig om ursäkt och tydliggöra på flygbladet att jag inte ingår bland de som skrivit under. Tror du jag får svar?

  SvaraRadera
 5. Jag sitter just nu vid polisstationen på Kungsholmen, och gör en anmälan om förtal!

  SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare