tisdag 17 juni 2014

Midsommarafton är hotad





Huka er alla svenska kärringar å gubbar, flickor å pojkar, grabbar å jäntor.
Muslimerna är tydligen här för att stjäla vår svenska midsommarafton, är det inte för jävligt så säg?!?!
Ingenting svenskt ska man få lov att ha ifred!
Ingen flagga, ingen nationalsång, ingen brun kaka som heter det den alltid har hetat, ingen pepparkaksgubbe i luciatåget, inte sina svenska bruttor ifred, inte sina jobb, inte sina socialbidrag.
Allt ska de talla på å förbjuda de där invandrarna.
Tvi vale.

Min första reaktion när jag såg denna grupp var att brista ut i ett gapskratt.
Det är så dumt. Det är så dumt, det är så dumt, det är så korkat så det nästan blir roligt.
Men bara nästan... för dessa människor finns runt omkring oss. Å då menar jag inte muslimerna utan jubelidioterna. "Sverigevännerna" som Åkesson kallar dem och som jag känner noll å ingen samhörighet med.

Jag har rensat mitt flöde i facebook. Jag har noggrant plockat bort varenda smygrasist och sverigedemokrat ur min vänlista.
Likväl händer det att jag överraskas. För de rasistiska grupperna på facebook är så många.
Idag fann jag tex två stycken ur min vänlista som var med i "Nej tack till moskéer i Sverige- tänk på hur du röstar 2014."
Den ena väljer jag att negligera som ung å dum. Men den andra...
Den andra är någon som jag visserligen inte känner privat men som jag alltid hyst den största respekt för. Dessutom en som i andra sammanhang värnar de svaga OCH som själv är beroende av stöd.
Sånt gör mej initialt arg... men sedan bara oerhört sorgsen.
Nej tack till moskéer i Sverige?! Vi ska alltså inte ha religionsfrihet i det här landet?
En av demokratins yttersta hörnstenar.
På vilket sätt hotar det... någon?!
Jag känner en annan tjej som gillar "Sverigedemokraterna i riksdagen"sida och som väl då förmodligen skall rösta på dem och som samtidigt är starkt för HBTQ rörelsen.
Ehhh?! Hur då? Tänker man ett enda jäkla varv då?
Sd gillar flator ungefär lika mycket som irakier.

Jag orkar inte! Jag går å lägger mej.

Puss/ Asta

6 kommentarer:

  1. Dom ser bara till invandringen och inte ett steg längre. Dom går in och läser partiprogrammet. Förförs av retoriken och ordvalen. Det ser bra ut. Sen i verkligheten så röstar dom mot sig själva. Det dom säger lever dom inte upp till själva. Har inte gjory den rensningen men det kommer nog ju närmre vi kommer valet.

    SvaraRadera
  2. jaaaa, fy f.n!!! vad är det för FEL på folk????

    SvaraRadera
  3. jag förstår inte, får inte fram en vättig tanke, annat än att "det är så dumt" så jubelidiotiskt och nej tänka verkar inte alltid vara sd anhängares starka sida. Eller de brukar ha svårt att se hela bilden på något sett. I nära relation till en av ledarna här finns ett adopterat barn från typ brasilien... Vad jag vet försjuter denne varken dennes förälder eller barnet...
    Ofta tycker jag det låter om de som "värnar sverige", om de har någon av invandrarbakgrund i familjen/ släkten: Nej men det är ju ...min svåger, mitt barnbarn osv
    Jo men de invarderar väl sverige, har annan färg på huden och så vidare i alla fall eller? Konsekventa är de inte alltid heller vill jag lova.
    Idiotiskt! Hur som helst.

    Hoppas du får en härlig mångkulturell midsommarhelg!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja, helt galet! Jag hade oxå en bekant på en av sidorna och tänkte som dig. Först förvånad och sedan sorgsen. Hur korttänkt är allt det här. Det lilla jag kan gäöra är att anmäla den här typen av sidor, så de åtminstone inte har den här plattformen att sprida sin galna galla på. Festa -sidan ska vara stängd nu, men inte moské-sidan. Jag tror att Facebook helt enkelt går på hur många som anmäler, för jag brukar först få besked att de granskat och bestämt att sidan inte bryter mot reglerna, och sen någon dag, eller bara några timmar, senare så har de reviderat sin åsikt och stängt sidan. Inget som förändrar tankarna hos de som redan varit inne på sidan, gillat den och tagit del av vansinnigheterna, men, som sagt, åtminstone når de inte ut till flera....

    SvaraRadera
  5. Ja du Asta - MÅNGA gånger funderar man på hur folk funderar. Eller låter bli att fundera. Det är så otroligt tragiskt och ledsamt.. Och jag hade fyra vänner som gillade sagda sida. Två unga och två vuxna. Och tjaaaa… Kanske tycker de illa om mina barn? Det kanske är den frågan jag borde ställa dem? Nåväl - jag tänker också gå och lägga mig.

    Kram

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare