torsdag 23 februari 2017

Jag är på riktigt kränkt och så in i helvete förbannad.
Jag har fått lite reklam i brevlådan. Från Nordfront.
Och alltså lättirriterad har jag varit hela dagen men det gjorde mej alldeles jävla rasande. Brevlådan är MIN egendom, en del av MITT hem.
En liten äcklig nazist har promenerat genom mitt område och besudlat min brevlåda och jag känner mej ta me fan KRÄNKT!

Vi kan väl se på vad detta parti som kandiderar till riksdagen i nästa val vill.
Så här står det på bladet jag fick:

Norden behöver din hjälp-anslut dej och kom in i gemenskapen redan idag.
Gäller det alltså trots att jag är vänster, feminist, umgås med invandrare, har muslimer ingifta i släkten?! 

Nordisk motståndsrörelse vill:

1. Omedelbart stoppa massinvandringen. Repatriering av merparten av alla som inte är etniska nordeuropéer eller närbesläktade folkslag skall inledas så fort som möjligt. På humanaste möjliga vis ska de återsändas till sina hemländer el närområden till dessa.
Alltså detta kommer bli ett långt inlägg för här står så mycket dumt att nästan varenda stavelse måste kommenteras. 
"Massinvandringen" är redan stoppad. Återsändande av merparten som inte är nordeuropéer är inte bara rasistiskt/ nazistiskt och fullkomligt inhumant med splittring av familjer mm mm Det skulle sätta landet i konkurs på en vecka. Ingenting skulle fungera. Arbetskraften skulle inte räcka till. Samhällen skulle få stängas igen av urholkningen. Skatteintäkterna skulle sina osv osv.


2. Med alla tillgängliga medel, på lång sikt verka för att återta makten från den globala sionistiska elit som ekonomiskt och militärt ockuperar större delen av vår värld.
Jo, jag lovar. Det står så! Med det menas alltså att judarna har makten över större delen av världen (tänk vad man lär sej varje dag) och med alla tillgängliga medel... en ny judeutrotning ska vi lösa detta lilla problem i världen. Alltså när vi slängt ut alla med mörkt hår ur vårt eget land.

3. Gemensamt med de övriga länderna skapa en nordisk självförsörjande stat med gemensamt försvar, gemensam valuta och centralbank, gemensamma övergripande lagar och regler. Detta innebär utträde ur den Europeiska unionen och ev liknande folkfientliga sammanslutningar.
Folkfientliga sammanslutningar. Titta på bilden. Ja, de är idioter. 

4. Införa en stark stat med utpräglat folkstyre. Ansvarsområde skall tilldelas efter kompetens och statens mål blir att arbeta för folkets väl och bevarande. Yttrandefrihet ska vara omfattande.
Så fint! Inte ett öga är torrt. Antar att alla vi som inte är nazistsvin får lov att framföra den åsikten och kritiken även i fortsättningen då? Eller varför är feministsymbolen överstruken som i "förbjuden" på bilden om vi ska ha högt i tak?

5. Vår massmedia ska ägas av medborgarna i det nya Norden. Utländsk så väl som inhemsk media som agerar folkfientligt skall förbjudas. Ett allt för koncentrerat ägande måste motverkas.
Hur var det nu med den starka yttrandefriheten igen?

6. Skapa ett modernt samhälle med naturens lagar. Våra djurskyddslagar skall vara framtagna med tonvikt på etik istället för profit. Naturen och dess resurser skall brukas med förnuft och framtiden i åtanken. Allemansrätten ska värnas.
Ett modernt samhälle med doft av tyskt -30 tal alltså. Hitler gillade väl oxå schäferhundar och alpluft. 

7. Införa ett nationellt socialistiskt samhälle där resurserna fördelas så att vi tar hand om hela folket, så väl starka som svaga, och där alla ska ha möjlighet att nå sin fulla potential. Det skall finnas ett socialt skyddsnät som ger medborgarna rättigheter men också skyldigheter. Staten ska kontrollera grundläggande infrastruktur av allmännyttiga intressen då detta kräver ett större ansvarstagande än vad ett företag klarar av. Samtidig företagsanda och innovationsanda skall uppmuntras.
Åhhh. Så vackert. Hjärta, hjärta, hjärta. Like, like, like eller vadå?
De skall alltså inte likt gammelnassarna gasa utvecklingsstörda eller missbrukare? Ja, det får vi väl se när de kommit igång med att ta i tu med punkt nr 2. Och vilka ska starta alla dessa kreativa, innovativa företagen... pensionärerna eller barnen? När de av annan etnicitet är utslängda finns det inte så många fler kvar. 


8. Återinföra värnplikt och utöka försvaret. Alla som fullgjort sin värnplikt behåller sitt vapen och sin utrustning. Varje medborgare skall kunna bidra till försvaret av nationen mot så väl yttre som eventuella inhemska mot.
Skjuta bråkstakar på plats alltså! 

9. Införa en rättsstat där alla medborgare är lika inför lagen. Utbildade jurister ska döma i domstolarna. En folkdomstol skall upprättas med syfte att pröva svåra fall av folkförräderi.
Utbilda jurister. Lika inför lagen. Folkdomstol döma landsförrädare.
Underbart och idylliskt på samma gång. 

Den som kan sitt Sd känner igen väldigt mycket av det som skrivs här.
Kanske inte vad Jimmie står och säger på bästa sändningstid i tv men definitivt vad kommunpolitiker och fotfolket skanderar.
Detta är det Sverigedemokraterna vi skulle få om de hade makten till det, var inte naiva och inbilla er nåt annat. 


Är det lagligt att dela ut sån här skit där det inte ens är omskrivet att de vill återsända människor som är svenskar och som bott här halva eller hela sina liv.
Lagligt att skriva att vi ska ta i tu med judeproblemet med alla stående medel och att en folkdomstol skall kunna döma för landsförräderi efter nya lagar?!
Jag tänker ringa polisen imorgon och ta reda på detta!

Fy fan, jag känner mej smutsig.

Puss/ Asta

3 kommentarer:

 1. Ha ha... lycka till med att ringa till polisen. Dom har säkert inget viktigare för sig. Visst blir det spännande med valet -18?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din fega lilla anonyma skit. Gå å snyt dej.

   Radera
 2. Fy fan, Asta!!!! Finns inte ord för hur vidriga, hjärndöda å rent ... dessa är!! Jag blir oxå kränkt å förbannad men oxå riktigt, riktigt rädd.... Vad ska det bli av det här??

  SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare