fredag 3 februari 2017

Bloggkris å vårmodeJag har den värsta bloggkris jag haft sedan jag började blogga för evigheter sedan. Med det menar jag inte brist på idéer till inlägg eller skrivtorka utan något betydligt allvarligare. Jag kan inte skriva om det just nu... för jag vet inte hur jag ska formulera mej, jag har försökt säkert ett dussin gånger.
Jag vill inte uppträda provokativt eller ilsket just nu och förklaringarna som tangenterna slår ner är just det... ilskna.

Hur som haver känner jag mej mycket hämmad att skriva om något som har det allra minsta betydelse. Och en blogg som inte har någon betydelse?!
Tja, vi får se.
Sorg i hjärtat men vi får se.

Jag börjar tröttna på vintern och har länge känt mej sugen på att shoppa vårkläder. Lite grann har kommit ut i butikerna även om det fortfarande är hyfsat vinterbetonat.
Jag var inne på skoaffären och provade ett par ljusa skimrande Tamarispumps med rimlig klack men stl 37 satt åt som fasen och stl 38 glappade så det fick vara.
På Lindex fastnade jag för ett par jeans. Det var rätt välbehövligt för det är inte många jeans jag ens kommer i längre av de jag har. Jag går mest i strumpbyxor och slappa klänningar.
Men idag köpte jag ett par midjehöga jeans i "rätt" storlek och en glansig marinblå topp till. Var lite sugen på klänningen på bilden med, men får fundera ett par dagar till på den.
Är den hiss eller diss tycker ni?

Puss/ Asta

Ps. Har ni handlat nåt vårigt?

Pps. Visst ÄR det fult med broderier som kommer på jeans och jeansjackor stort nu?

10 kommentarer:

 1. Du skulle bara våga sluta blogga!

  Och jag älskar klänningen, hade jag haft en kropp som såna klänningar satt på hade jag köpt den. Utan tuttar sitter tyvärr det mesta fult nu för tiden.
  Jag unnade mig själv ett par nya Dr Martens idag. Halva priset och jag köper banne mig aldrig nånting till mig själv!

  Kram fina vän

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är vacker i allt Nina. Utstrålning sitter inte i ett par tuttar, det tänker jag jämt när jag ser bilder på dej. Och nej, jag vågar inte sluta :) Puss

   Radera
 2. Har ju äntligen hittat hit, till en riktigt välskriven blogg, så ordern blir att du fortsätter skriva :-) . Inga men (hehe)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen Erika. Nej jag ska inte sluta. Men kämpar fortfarande lite...
   Kram

   Radera
 3. Men vad synd att du ska behöva känna så. Jag läste vad du skrev på din andra blogg, så trist, men jag hoppas verkligen att du kan fortsätta med den här bloggen. Jag tycker mycket om att läsa om dina tankar, visst är det alltid roligt att läsa om barnmorskegrejer, men du skriver ju om så mycket annat intressant också.
  Och så vill jag tacka för svaret på min fråga vid din frågestund. Jag har försökt formulera ett lika fint svar, men det går inte. Så jag säger bara tack så hemskt mycket!
  /Theresa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Puss på dej. Är så tacksam över dej å andra fina läsare.

   Radera
 4. "Din andra blogg".....???? Älskar ATT du skriver - blandningen, högt/lågt,allt!
  tycker dock att de "tyngre" ämnena/ tankarna är allra mest intressant... Hög igenkänningsfaktor kanske ? :/
  Iaf - - kan man läsa DIG nånannanstans med??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mkt. Nej, jag har ingen mer blogg, inte just nu. Min andra lade jag ner helt nyligen. Kram

   Radera
 5. Jag hoppas du fortsätter blogga ett tag till. Du får mig att tänka, skratta och känna igen. Känna mig lite mindre ensam i mina rädslor ibland. För det tackar jag dig. I gengäld ska jag försöka bli bättre på att kommentera och inte bara läsa.
  /Vera, som läser rätt ofta, men aldrig har kommenterat förut

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å vad gullig du är. Blir rörd av dina ord och tänker att "jävlar, jag når fram till någon i alla fall". Jag ska inte sluta, men kämpar fortfarande med lusten och med att känna mej begränsad. Kram A

   Radera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare