tisdag 10 december 2013

Vuxna människor i urval.

Expressen avslöjar idag identiteterna bakom flera av de högljuddaste rösterna på hatsajten Avpixlat.

Jag vet inte vad jag ska säga...
Ibland blir till och med jag förvånad å bestört.
Någonstans hade man ju hoppats (?) att det är förvirrade testosteronstinna korkade ungdomar som skriver all den här skiten på Avpixlat. Visserligen stöttade av partietablissemanget.
Mina damer å herrar. Ta er tid att läsa Expressen idag.
Dessa damer å herrar (här bara i ett axplock och bara delvis citerade) stödjer alltså över 10% av väljarkåren.
Detta är alltså människor... inte väljare utan företrädare för sitt parti... fullvuxna människor som spyr ur sej rasistisk, nazistisk, homofob, kvinnofientlig smörja i ett parti som vill värva kvinnorna till sej å säger sej ha nolltolerans mot rasism.


Gerd Wall 57 år Vadstena. Ledamot i Vadstena kommunfullmäktige. Avpixlat "Bilbobagger."
Hon säger att det finns goda skäl till att Romer är hatade i hela världen.
Hon ondgör sej över tiggare å säger att hon flera gånger sparkat omkull deras mugg med pengar och att "ganska kul faktiskt, då blir de snabbt friska från div. sjukdomar som de påstår sig ha. Funkar varje gång."

"Snart tvingar våra politiker ut oss svenskar i tältläger så att "flyktingarna" kan ta över våra lägenheter. Jag tror att de har tappat kontrollen fullständigt o har inte en susning om hur de ska reda ut detta, så de kör bara på tills det blir inbördeskrig."


Dick Flodin 69 år. Ställer upp i kommunvalet i höst för Haninge-Nynäshamn. Avpixlat "Baaaarnen."
I en artikel på Fria tider om en kvinna som påstås ha trakasserats av en invandrare skriver han: I det här fallet så kunde hon bara tänka med musen eftersom hon uppenbarligen inte har någon hjärna. Dröjer nog inte så länge innan hon "förälskar" sig i en ny invandrare. Kanske en somalier den här gången."



Marie Stensby 54 år. Föllinge. Ordförande för Sd i Nordvästra Jämtland. Suppleant i partistyrelsen. Avpixlat "Folkkultur."
Kallar på Avpixlat muslimer för "de invaderade styrkorna", "patrask" och gräshoppssmärmar."

"Bäst för världen vore nog om shiiter och sunnimuslimer tog ihjäl varandra. Tänk vilken frihetskänsla som skulle infinna sig i så fall."

När Avpixlat förra året skrev en artikel om ensamkommande flyktingbarn som hungerstrejkar skrev Stensby:
"Hoppas att de svälter sig till döds!"


Anders Dahlberg 49 år. Arlöv. Kandiderade i höstas till kyrkovalet för Sd i Burlövs församling. Avpixlat "Malmoman64"

"Det enda sättet vi kan ta tillbaka Sverige på är nog med våld. En revolution helt enkelt, där vi tar avstång ifrån och vill ha bort det mångkulturella samhället. Med vapenmakt. Då kan vi kanske kasta ut alla grottmänniskorna."
Kallar flyktingar för "slödder", "negern", "bidragsparasiter."


Helena Kontulainen. 61 år. Stockholm. Aktiv i Sd's kvinnoförbund. Avpixlat "Kultainen."
Blev senast omskriven när hon uppmanade en annan partimedlem om att hålla tyst om sextrakasserier.
Hon beklagar i ett inlägg att det nazistiska Svenskarnas parti "tyvärr" inte "har en chans att ändra något i valet 2014."
Men hoppas ändå på nästa val:
"Men 2018 kanske. Beroende på hur utvecklingen här ser ut."



Ronny Lindberg 64 år. Saxtorp. Sd Landskrona. Avpixlat "rwlindberg."
I flera kommentarer menar Lindberg att vi redan är inne i ett inbördeskrig och att det pågår "etnisk utrensning mot det egna svenskarna".
Lindberg ser också beslutet att låta homosexuella bli blodgivare som ett led i regeringens "försök att utplåna svenska folket":
"Men det går snabbare för regeringen att utplåna befolkningen om man smittar der den med bögpest, eller HIV som det så fint heter. Det tar tydligen för lång tid att svälta ihjäl pensionärerna och arbetslösa. Fy fan för Reinfeldt och hans gangstrar."

Ni är en skam för Sverige. I rest my case.

/ Asta. Etnisk svenk sedan hundratals år.

5 kommentarer:

  1. Det här är människor som krupit upp ur samhällets avskrädeshögar. Minst sagt. Deras åsikter är inte ens möjliga att besvara. Det är förfärande! De är helt renons på intellekt dessa s k människor…

    SvaraRadera
  2. Jag är inte ett dugg förvånad. Det här bekräftar mest bara det jag redan vet. De kan tjata allt vad de orkar om nolltolerans-jag köper det inte för ett uns. Jag vet inte vad jag ska säga. Det de säger är så fruktansvärt lågt. Bedrövligt. Sen att föra diskussioner om rasism etc med människor som tycker och tänker så här -det är banne mig lönlöst.

    SvaraRadera
  3. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Får ont i magen av all idioti.

    SvaraRadera
  4. Ahh, insåg till min förtvivlan att jag faktiskt känner en av dem! Stensby (inte Stenberg) har bott i min barndomsby och skrivit en bok om gårdarna där. Hon har varit hemma hos mina föräldrar många gånger, även jag har träffat henne och är med i boken. Som jag dessutom har i min ägo... Jag känner mig faktiskt lite besudlad, jag är ingen förstående och förlåtande människa....

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare