onsdag 19 oktober 2016

Ragga på en fjortis

Bildresultat för kamrat

Inspirerad av en annan kvinna på nätet utförde jag idag ett experiment.
Jag skaffade mej ett konto på Kamrat.se, ett ställe där kidsen hänger.
Asta blev plötsligt en ung tjej med fånigt smeknamn på 14 år.
Efter nån timma hade jag fått svar av ungefär 25 killar. EN var 16 år resten mellan 24-36 år. Alla väldigt intresserade av att chatta med mej och helst skype'a. Jag chattade en stund med två av dem.
Den ena 24 år, den andra 27.
Jag försökte att inte hooka dem allt för hårt men ändå ge intrycket av att vara en lite strulig tjej. Jag gillade inte skolan, gillade att festa och hade... minsann... varit med äldre killar innan.
Det möttes med stort gillande.
Tjugosjuåringen undrade vad mina föräldrar tyckte om att jag dejtade äldre killar och blev mycket nöjd med mitt svar att "det skulle de säkert inte gilla men varför skulle jag berätta vem jag ligger med?"
"Bra. Bra. Duktig flicka :)" blev svaret.
Sen ville han skype'a... och ett ögonblick funderade jag på att göra det.
Dyka upp i rutan så nära att han kunde se min svarta blick och alla mina arga rynkor och bara vråla: SVIIIIIN!!! in i rutan.

Jag blir så äcklad.
Det är klart jag läst om sånt här. Hört av döttrarna hur mycket äldre män kontaktat dem. Men att få svart på vitt. Tjugofyra snubbar... fullvuxna... som suktar efter en fjortonårings "sällskap." Jag vill spy rakt ut!
De är ju anonyma där annars skulle jag anmält varenda en av dem till deras arbetsgivare, fruar, vänner.

Vad fan är det med karlar?!
De här vidriga jävlarna är för många för att utgöra ett slags sjukt undantag.
Det är så här de är. Många av dem.
Sitter å drömmer om småbarn och småbarns kroppar.
Tar kontakt med småtjejer i hopp om... ja vadå, knappast gå på museum med!
De försöker inte ens låtsas som om de heter "Kalle 15 år", de är helt öppna med att de är 10-15 år äldre och tycker det är okej!
Och även om inte alla karlar raggar småtjejer på nätet så har jag sett sååå många gånger, män jag känner, män i min närhet som vänder sej om och tittar långt efter brudar på högstadiet. När de är medelålders och har äldre barn själva.
Själv blev jag kladdad på av massor av medelålders män när jag verkligen var fjorton. Å tolv. Det var "äckliga gubben" med flint å ölmage å illa dolda alkoholproblem som lät oss hänga där och bjöd på sprit och cigg medan porrfilmer rullade i bakgrunden och han passade på att klämma lite om man kom för nära. Men det var oxå kompisars pappor som tittade en djupt i u-ringningen och klappade en lite för utstuderat i baken när man gick förbi.

Har jag sagt att jag ska bli lesbisk?

Puss/ Asta

3 kommentarer:

 1. Jag blir alldeles matt! Störda män-/niskor. Fan ta dem!

  SvaraRadera
 2. Så jävla vidrigt!!! Jordens avskum är vad de är! Blir så ledsen att tänka på hur många äckliga män det finns som inte skulle tveka att utnyttja barn och tonåringar, usch!

  SvaraRadera
 3. Det är så otroligt vidrig så jag vet inte riktigt hur jag skall uttrycka mig!!!! Fan ta dem!!!! Men jag visste att det var så här... Har flera gånger under åren skapat fejk-konton på diverse olika sajter, många gånger under lektionstid i realtid så att även mina elever kunnat se vad som händer.. Jag gjorde det en gång på ett föräldramöte, inför föräldrarna till mina elever... Det är tyvärr alltför många som inte förstår hur illa det är annars...

  Kram

  SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare