onsdag 20 februari 2013

Asta rekommendera... ta daaa... Avpixlat.

 

Bild: Svensk man. Närmare bestämt Anders Eklund.

Avpixlat hyllar idag den svenska mannen och alla hans kvaliteter.
(Å får mej för första gången att asgarva så mycket att de förmodligen förlängt livet på mej med flera minuter. Vilket säkert inte var deras avsikt.)


Avpixlat (rasistiskt och politiskt inkorrekt sajt med Sd's fotsoldater, sponsrade och stöttade av de "stora grabbarna" i riksdagen) presenterar stolt...

En svensk man vaknar upp på morgonen, häver i sig några koppar kaffe och åker till jobbet, i vått och torrt. Sverige och dess välfärd är uppbyggd av svenska män som varje dag går till arbetet, sliter och släpar och betalar en stor del av sina hårt förtjänade pengar i skatt till staten och därmed välfärden.
Glömmer inte Avpixlat nåt nu? Utan kvinnorna skulle vi inte heller ha någon välfärd.
Utan alla som av olika orsaker invandrat eller flytt hit så skulle vi inte heller ha någon välfärd. Utländskt födda läkare, ingenjörer, forskare, undersköterskor, pizzabagare, elektriker, taxichafförer etc betalar oxå skatt och driver samhället och välfärden framåt.


En svensk man är laglydig, han håller sig till spelreglerna. Den svenske mannen respekterar lagar och regler. Han kanske bränner lite sprit hemma eller sjukskriver sig någon dag under hockey-VM men den svenske mannen är överlag inte känd för att vara inblandad i gängvåldtäkter, pensionärsrån på öppen gata, kvinnoförtryck eller hedersmord på sina döttrar.
Flertalet svenska män begår ingen brottslighet att tala om nej. Det är korrekt.
Det gör inte flertalet utländska män heller.
Däremot finns det rötägg inom alla nationaliteter och etniciteter.
Såna som mördar sina fruar (ex. Helge Fossmo), våldtar och mördar barn (ex Anders Eklund), avrättar poliser (ex Tony Olsson), massvåldtar och misshandlar främmande kvinnor (ex. Niklas Eliasson) Osv


Svenska män är intelligenta. Sverige har en enorm resurs och samling intelligenta svenska män och har så alltid haft.
Det glädjer mej enormt. Vi har uppenbart en del underskott vad det gäller intelligens med. Vuxna karlar som går på stan med järnrör och ropar "babbe" och "hora" till folk, och dessutom är så dumma att de filmar skiten

Svenska män är enormt atletiska och musikaliska.
Som exempel drar Avpixlat tex Gustav Wasa som var duktig på skidor och E-type(?!) som är duktig på musik.
Ehhh... japp.


Svenska män är inte speciellt våldsamma. Man kan nog hävda att svenska män till och med är fredliga, vare sig det rör sig om internationella konflikter eller mot andra individer såsom barn, kvinnor eller främlingar på gatan.
Trevligt,trevligt.
Bortsett från att 17 kvinnor om året cirkus mördas av sina män och tiotusentals kvinnor misshandlas. Även av rödmosiga vodkaförfriskade vikingättlingar.

Svenska män ställer mer än gärna upp och städar, tvättar, lagar mat, tar hand om barn och lite annat smått och gott som i andra kulturer anses vara enbart kvinnliga sysslor. Med andra ord, svenska män är kvinnors dröm ur ett jämställdhetsperspektiv. Utan svenska män stannar hushållet!
Ställer de mer än gärna upp? Att "hjälpa till" med sin egen byk å egna ungar?
Gentilt.
Trots denna kvinnliga våta dröm som svenska män är så kommer larm på larm om att svenska kvinnor bränner ut sej genom allt dubbelarbete. Genom att både göra karriär och även ta det överhängande ansvaret för barn och hushåll.


Puss/ Asta



7 kommentarer:

  1. Kanske har man inget att säga för att du redan sagt det? Kram

    SvaraRadera
  2. Hahahaha, jag förstår att du skrattar, det här är humor på hög nivå! Utan svenska män stannar hushållen?!? Hahahahahahahahahahahahahahaha! Jag har ett vilande inlägg där jag ser om jag är svensk enligt Sverigedemokraterna, men det här var mycket roligare!

    SvaraRadera
  3. Hahahahahahahahahahahahaha. Man kan ju verkligen undra om de är på riktigt? Hahahaha. Gustav Vasa och E-type... /Elin :-)

    SvaraRadera
  4. FANTASTISKT inlägg!!M otroligt roligt!! Och så jädrar mitt i prick! Den delar jag!

    Kramar och jag hoppas att det inte gör lika ont i tanden längre?

    SvaraRadera
  5. He he he ... Tack för tipset Ergo Sum, nu fick jag ett gott skratt till frukost. pokonis A

    SvaraRadera
  6. Jag tror en tvååring besitter en högre intelligens än dessa män bakom avpixlat, som för övrigt inte borde få kalla sig män. Skit under skorna är vad dom är! :-D

    SvaraRadera
  7. De flesta svenska män är med all säkerhet sådana de beskrivs på avpixlat. Det är detsamma som att bete sig fullständigt normalt. Halleluja...

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare