lördag 24 september 2016

Så har man gått och blivit populär.Jag har gått å blivit populär.
Jo rå förstår ni, det är som rena trissreklamen, plötsligt händer det!
Det som har hänt för den här medelålders tanten är att min absoluta favorit på Instagram Fruskywalker gjorde reklam för mej och vips... inom några timmar så hade jag 100 nya följare ungefär.
Plötsligt har mitt instagramkonto från ett ställe där majoriteten av följarna är mina vänner till ett ställe där de flesta är okända.
Det känns lite konstigt. Säkert är det kortvarigt. Mitt IG konto är inte särskilt omvälvande. Det är mest egopics på mej, på Noah å på hunden. Å ett å annat glas rosé i motljus. Vill du trots det följa mej där så heter jag... förstås... pastasson.
Men förstå vilken makt de här sociala medier kändisarna har!

Fruskywalker är förövrigt en kvinna som jag tycker ALLA kvinnor borde följa och i synnerhet unga kvinnor. Jag önskar att det funnits en Fruskywalker när jag var ung.
Fruskywalker (jag vet faktiskt inte vad hon heter på riktigt?!) är en fyllig kvinna som ägnar sig åt kroppsaktivism på ett både roligt och tänkvärt sett i form av bilder och små filmer. Hon har ställt flera av mina fördomar på ända.
Hon är snygg (när hon vill), hon dansar som en gudinna och hon har en jävla energi. Jag kan bli helt matt av att se på hennes hoppande å skuttande.
Hon är precis vad vi kvinnor... allt för många av oss känner att vi inte duger för ditten eller datten... behöver.
Förutom dagliga insikter ger hon mej många av dagens fniss eller gapflabb.
Följ, följ, följ säger jag bara.

Jag är ny på att instagramma. Haft kontot nåt år eller mer men började använda det först för något halvår sedan och tycker åtminstone nu att det är betydligt roligare än facebook.

Använder du instagram?

Puss/ Asta

1 kommentar:

  1. :) du förtjänar verkligen alla dina följare! Grattis till dem som har hittat dig! Jag Instagrammar, men verkligen bara för den närmaste familjen: mina syskon, mamma och mina barn. Vill ha det så, då bilderna jag delar där är privata och jag vill verkligen inte "bli upptäckt" där av min mera hätska följare... Puss på dig så länge!

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare