torsdag 12 januari 2017

Mått förjävligt.

9 kommentarer:

 1. Åh,kännedomen dig. Såklart du får den godkänd till slut. Det där med handledare och examinatorer är intressant. På vår c-uppsats ville vår handledare att vi skulle byta ordning på kapitlen och göra om massor i strukturen. Sedan var det just det vi fick kritik för och blev tvungen att ändra för att få godkänt. Känns ju sådär. Men det är väl bara att tugga i sig, en måste stå för sin egen uppsats. Fast lite surt är det...
  Ha en riktigt fin examen nu och var stolt!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Fy, känner igen det där med att må dåligt över en uppsats. Hade själv en överjävlig stress pga ickefungerande handledning och en examinator som hade fokus på annat. Blev eb hel del att komplettera. Men till slut blev c-uppsatsen godkänd och jag är nu leg. Ssk. Men det är hemskt att skriva uppsats, så mycket regler och därtill olika tyckande från handledare och examinator. Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Åh alltså högskolelärare!! Behöver man säga mer?! Alltid oense över formalia.
  Klart du kommer bli barnmorska, heja dig! Jag har då aldrig brytt mig om hur mina barnmorskors uppsatser var utformade eller om de refererade korrekt. Det som spelar roll är ju hur ni arbetar praktiskt.
  Bara få det här gjort så är du klar sen! (Är liiite avundsjuk faktiskt!:-)
  /Theresa

  SvaraRadera
 4. Go girl, go! / Eva

  SvaraRadera
 5. Hej.
  Åh vad motigt. Kommer ihåg hur det kändes när jag skrev c-uppsatsen. Den tog lång tid att få till och vi fick byta handledare. Att skriva en uppsats är inte så bara. Det ligger jätte mycket arbete, stress och kanske tårar bakom. Jag ska börja barnmorskeutbildningen på måndag och jag är redan lite nervös inför den kommande d-uppsatsen. Men det måste bara gå det finns liksom inga alternativ. Hoppas du får en fin examensfest.
  /Maria

  SvaraRadera
 6. Önskar dig all lycka till med skrivandet!
  Du fixar det, stor och varm kram Yvonne

  SvaraRadera
 7. Du fixar. Tufft men du fixar. Du är ju en av de starkaste jag känner!
  Synd att man inte kan få vägledning lite tidigare, hade säkert känts mer motiverande att lägga tiden då!
  Lycka till fina du! 😘😘

  SvaraRadera
 8. Hej vännen - kan bara hålla med i kommentarerna! Det som Theresa skriver här ovan är sååå sant! Och likaså det som skrivs om de olika examinationerna: så länge det inte finns EN tydlig rekommendation om HUR en uppsats skall se ut - så länge kommer det finnas myriardersmyriarder varianter och möjligheter till fel. Klart att du skall vara med på examen!!

  <3

  SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare