söndag 29 mars 2015

Giv them hellJo, jag såg också på Jimmie Åkessons besök hos Skavlans i fredags.
Självklart gjorde jag det.
Jag var skeptisk innan men tror att både jag å Åkesson missbedömde Skavlans.
Att vi förväntade oss mer myspys än det faktiskt blev.
Jag tycker att Skavlans gjorde ett utmärkt jobb. Jag tycker han var tuff.
Det fanns frågor jag tyckte saknades och följdfrågor han missade men på det stora hela.
En av de bättre intervjuerna med Jimmie Åkesson.

Det som jag framför allt tyckte att Skavlan gjorde väl var att visa för väljarna och svenska folket att Sverigedemokraterna ÄR ett enfrågeparti.
Inför både europavalet och riksdagsvalet försökte Sd torgföra sej som ett parti för "hela folket."
Jo jo, invandringen skulle förvisso strypas men försvaret skulle få mer pengar, pensionärerna var deras hjärtefråga, företagandet skulle bli enklare, skolan skulle tillsättas resurser. Det ömmades för undersköterskor och sjuksköterskor. Kvinnorna skulle med. Fram med mjuka värden.
Men så kom då den där dagen när Sverigedemokraterna gick emot rådande praxis i riksdagen och valde att inte rösta för sin egen budget utan för oppositionen och därmed fällde regeringen.
Sd utlovade med väldigt nöjda å skadeglada miner att de tänkte fälla varje regering som inte gick dem till mötes i invandrarfrågan.
Hon Skavlan bekände Åkesson att han absolut stod bakom denna hållning och i egenskap av partiledare tänkte fortsätta köra på den linjen. "Giv them hell" hade han sms'at hemma från sjukstugan.
Så mycket för att "Ta ansvar för Sverige", så mycket för "När vi säger att vi värnar om pensionärerna så menar vi det på riktigt."
Giv them hell. Dramatiskt minskad invandring är den enda ståndpunkten. Det enda de bryr sej om.
Hur är man då inte ett enfrågeparti?

Åkesson slingrade sej som vanligt kring alla hundratals uttalanden det finns från Sd folk... människor som faktiskt representerar både Sverigedemokraterna och Åkesson personligen... som sagt vidriga ting. Kallat invandrare för gräshoppor, kackerlackor och judesvin."De borde lämna partiet"
Men Åkesson kunde lika lite hos Skavlan som i någon tidigare intervju/ utfrågning redogöra för varför det bara gällde vissa (för honom oviktiga gräsrotspolitiker) och inte topparna i partiet.

Det här tjafset om marginaliserade besvikna väljare å på andra sidan vänstervridna Pk maffian är rent ut sagt fånig. Det vet alla.
Röstar du på ett fascistiskt parti vars ledare tycker att en reklamfilm där burkaklädda kvinnor med barnvagnar som springer ner en svensk pensionär med rollator "inte är ett dugg rasistisk, inte alls ställer folkgrupper mot varandra" och ett parti med tusentals högljudda nätsoldater som med partitoppens goda minnen hotar, hatar och säljer ut invandrare, homosexuella, kvinnor och meningsmotståndare ja då röstar du på ett rasistiskt parti!
Å vad är du då? Marginaliserad???
Knappast.
Stå upp för din skitiga människosyn istället!

Puss/ Asta

1 kommentar:

  1. Eller hur? De har lätt att hata anonymt på nätet, men slingrar sig när de konfronteras med sina egna uttalanden. Ska bli spännande att se hur det går för de tre nämndemännen som avslöjades i dag. En av dem har avgått från posten som nämndeman, men sitter kvar på sina andra uppdrag. Om Jimmie ska stå fast vi det han sa hos Skavlan så borde det inte räcka. Men det beror ju på hur nära vänner de är... Och jag tyckte också att Skavlan gjorde ett bra jobb, mycket bättre än jag trott (vilket bevisas av alla ilskna SDtroll som skrikit högt) men jag tycker fortfarande inte att SVT skulle ge SD så mycket plats!

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare