fredag 12 oktober 2012

Fredag

Hola amigos

Idag har jag och maken varit iväg hela dagen på begravning.
Inga begravningar är lattjo lajbans men detta var lite av en pliktbegravning, sånt man gör för andras skull. Makens "plastfarmor" som han aldrig stått särskilt nära och som jag kanske träffat ett tiotal gånger.
Hon hade levt ett långt liv och dött en odramatisk död.
Men visst, begravningar är alltid begravningar. Även om man kanske inte sörjer själv så är det en smula vemodigt att se andra människor som gör det.
Jag kan ändå känna att jag i och med mitt yrke har en annan syn på naturlig ålderdomlig död än gemene man för jag ser den så ofta.
Begravningen var ljus och fin med musik jag själv kunde ha valt och efteråt gick vi... de närmsta... hem till svärmor på middag.
Det var... ja, förlåt mej... småtrevligt ändå och maken är vansinnigt stilig i kostym.
Det är synd att jag i princip bara ser honom i kostym på begravningar och att vi så sällan kommer ut på tu man hand.
Jag tror banne mej att jag ska kidnappa honom inom någon snar framtid för lite hotellsex och där är kostym ett absolut krav.

Nåt helt annat. Jag har fått ett ärofyllt uppdrag. Att gästblogga för Hallands Vårdförbunds blogg med regelbundenhet. Kika gärna in.
Precis skrivit ytterligare ett inlägg, men eftersom jag inte har egen inlogg (än... det är väl ändå bara en tidsfråga?!) så får jag vänta på att de publicerar det.
Det är roligt!
Men jag känner mej så klart mer bunden där än här i min egen blogg, mindre fri och mer benägen att framstå som klok å sansad. Men det är roligt ändå!

Å så kom "Jimmie brevet" då.
Vad säger ni om det?
Karln skulle vara helt och fullständigt ohotad om det fanns ett Nobels hycklarpris.
Han tänker införa nolltolerans mot rasistiska uttalanden och fanatism.
Rasism och fanatism är ju vad hans parti är uppbyggt av!
Det är som att Miljöpatiet skulle sluta tala om miljön, Socialdemokraterna om solidaritet, Centern om landsbygd, Folkpartiet om språktest och Moderaterna om klassklyftor.
Han lär ju få sparka ut majoriteten av sina partikamrater om han menar allvar. Men det är klart han inte gör... Jimmie Åkesson var en av dem som sjöng den hånande sången om mordet på Olof Palme.

Puss/ Asta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare