onsdag 14 november 2012

Ingen big deal. Om det inte kommer ut...


Photo: I Sveriges riksdag sitter alltså en flock kvinnohatande rasister som röstats dit av en flock idioter. 

Har ni inte sett babbe-filmen med SD's toppolitiker så gör det: http://www.expressen.se/nyheter/sd-toppens-attack-skit-i-den-lilla-horan/

Jag citerar "Med vår politik blir det inga fler sådana där". Andra bevingade ord är: "Blatte-lover", "Babbe" (Nej inte en avlägsen släkting till Babba, Bobbo och Bibbi) och "lilla horan".


Sverige demokraterna vill väldigt gärna framstå som "ett parti som alla andra."
Bara ett något mer rakryggat, ärligt och inlyssnande parti.
Jimmie Åkesson har på sista tiden talat mer och högre om hur mycket han vill hjälpa alla.
Försvaret. Pensionärerna. Barnfamiljerna. Företagarna.
Ja till och med flyktingarna vill Åkesson hjälpa, men "där borta" på plats.
Därför att han bryr sej så mycket om dem. Där borta gör pengarna mer nytta.
Sverige demokraterna vill göra vårt land till ett tryggare land.
Där kvinnor vågar röra sej fritt utan att riskera bli trakasserade eller våldtagna, där man inte ger brottslingar en andra chans, där straffen skall bli hårdare.
Om detta med rättssäkerhet uttalar sej Kent Ekroth ofta o gärna, Sd's politiska talesperson i dessa frågor.
Mannen som suktar efter justitieministerposten om Sd fortsätter att växa.
Å Jimmie Åkesson, HAN ska ta i tu med rasism och extremism inom partiet, dem finns det ingen plats för när partiet nu ska bli riktigt stort och härligt folkligt!

Well.
Idag avslöjade då Expressen den oredigerade film som visade Sverige demokraternas ekonomiska talesperson Erik Almqvist när han sparkar mot en berusad man. Talar om "blattar" och "mitt land, inte ditt" till Soran Ismael samt kallar en ung kvinna som försöker gripa in för "hora" och "fitta."Allt medan Kent Ekroth, mannen som brinner för ett tryggare samhälle, filmar, skrattar och kommer med uppmuntrande ord.
Jimmie Åkesson skall då det begav sej, flera år sedan, ha sett delar av filmen och bedömt att ingenting behövdes göras.
Varför han fortsatt bära dessa partikamrater, skydda dem, inte kräva att få se hela filmen är helt oförklarbart... i synnerhet när han nu vill ha ett sånt fiiiint och rumsrent parti.
Jag vet inte vad ni säger, men för mej går det inte riktigt ihop?!

Varför går det inte ihop? Ja, det kan man ju ha olika teorier om men jag har saken klar för mej.
Det går inte ihop för att Sverige demokraterna är som en tryckkammare... fullt av instängt skit som pyser å frustar och vill ta sej ut.
Jimmie Åkesson tyckte inte saken var en så big deal. Inte för än det kom ut.
Kent Ekroth tyckte det verkligen inte, i så fall hade han ju knappast skrattat, filmat och förtigit.
Det där snacket om "lugn på våra gator och respekt mot våra kvinnor" gäller i hans bok bara somliga.
Dom!
Utlänningarna!
Sverige demokraterna kan inte rensa ut rasisterna och extremisterna... för då finns ingenting kvar.
Jag hoppas att deras väljare inser detta nu... men jag tvivlar.
Jag tvivlar på människorna. Jag har sett dumma kommentarer på facebook där människor skriver saker som "Bra gjort av Jimmie, nu visar han att vi är ett parti med ordning och reda" eller "alla kan väl göra fel" eller "idioter finns väl i alla parti."Ehhh, jag har väldigt svårt att se Göran Hägglund eller Fredrik Reinfeldt skrika "hora" och "blatte" till folk för att de tagit ett glas vin för mycket... men vad vet jag, det är bara jag som känner så.

Sverige demokraterna vill framstå som ett parti "vilket som helst."
De vill utnyttja och använda sej av demokratin och procent för procent erövra väljarna genom att pendla mellan att vara rakryggade och att vara offer gällande massmedia å de övriga etablerade partierna.
Sen! Sen kommer det bli annat ljud i skällan. Sen kommer det inte vara så jävla noga om folk blir stötta över att kallas "blattelovers" eller "horor"... det är just så de ser på sådana som mej, men ännu har de inte råd med att det kommer fram.
Expressen lovar nya avslöjanden imorgon. Jag ser fram emot detta.
Jag tror inte Åkesson gör det.

Snälla/ för bövelen... TYCK någonting nu.

Puss/ Asta

8 kommentarer:

  1. Det enda som finns att tycka är att det är förkastligt på alla de vis och jag tänker också på det där du skriver om att skydda kvinnor. Gäller det alla kvinnor då till exempel med en sådan snäv syn på vem som är svensk och inte? Jag alla de kvinnor som utsätts för diverse här i Sverige - men som inte har svensk bakgrund och kanske blir antastad av en sk etnisk svensk man, vad det nu är. Men någon som dem själva ser sig som. Har hon lika rätt då till hjälp och skydd? Det är bara ett sidospår naturligtvis i allting, men något som slog mig. Hur uppdelat det är i svart eller vitt på ett dumspårigt vis. Kram på dig och som alltid lika härligt att läsa dina tankar och reflektioner om sådant som berör.

    SvaraRadera
  2. Ett jävligt bra inlägg. Håller med dig. Jäkligt obehagligt är vad det är.
    Kram Nina

    SvaraRadera
  3. Ja mamma... vad ska man säga... att Sd-politiker är rasister och kvinnohatare det vet vi. Ingen nyhet. Ingen chock. Det uppseendeväckande i historien är att den fångades på film och läcktes ut till pressen. DET var lite roligt. "Skadeglädjen är den enda sanna glädjen". Ja, det stämmer i det här fallet. Jag är mycket glad över att Almqvists politiska karriär är över. Rätt åt dig, jävla svin! Ekeroth verkar ju vara helt oumbärlig för Åkesson, han verkar få säga och göra vad han vill. Han och Åkesson är kanske ihop, vem vet? Som du säger... ser också fram emot vad mer som Expressen snokat fram!
    Puss!

    SvaraRadera
  4. Förlåt - men vaddå "skydda kvinnor"???? Genom att de skall stå vid spisen och föda en massa ariska barn??? För det är det de fångats på film, har sagt!!!!! Jag blir så j-a förbannad!!!!!!

    Jättebra inlägg och välskrivet - som alltid!!!!!!

    <3

    SvaraRadera
  5. Jag blir alldeles mörkrädd. Av SD, av dem som röstar på dem, av dem som tycker Jimmy verkar rekordelig. Vad är det som händer, vad kan vi göra åt det?

    SvaraRadera
  6. Jag tycker det är lite ohygieniskt att föda ariska barn vid spisen och alla livsmedel, Ergo Sum, kan man inte göra det i barnkammaren? =)

    SvaraRadera
  7. Jaaa jag tror inte att deras väljare kommer att fly partiet, dom stödjer deras beteende. Dom skulle själv gjort så om de bara kunnat och fått möjlighet. Att jag inte vill ha sådana personer med dubbelmoral i min regering spelar tyvärr mindre roll. Jag har vänner som är köksbordsrasister och uttalar sig otroligt korkat ibland, jag har själv mina fördomar men försöker efterleva mitt motto döm aldrig utan bevis.

    Är inte Kent Ekroth jude? Med en farmor som överlevde förintelsen? Ganska skrämmande om det stämmer, att ett barnbarn till en överlevare med minnen från europa då och den propaganda som då riktade sig mot judar idag gör likadant fast mot muslimer... (Fast jag vet ju inte om det är sant)

    SvaraRadera
  8. klippt ur wikipedia;Kent Ekeroths tvillingbror Ted Ekeroth är IT-chef inom Sverigedemokraterna [4] och belönades år 2007 av World Zionist Organization med priset Herzl Award för "exceptionella insatser för Israel och sionismen."[11] Även Kent Ekeroth är en hängiven Israelsupporter.[12]

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare