tisdag 2 april 2013

Klart grabbarna måste få ha lite skoj...

 Allsvenskan, Fotbollsallsvenskan, AIK, AIK-fans, Elfsborg

AIK supportrarna hade en lång bussresa framför sej så de hyrde in en strippa.
En ung, söt tjej som klädde av sej å smorde in sej med krämer under färden.
Ett privat initiativ som ändå väckte gillande hos Black armys pressansvarige Daniel Wilhelmsson.
"Tänk på att det är många timmar i bussen och något måste man ha att roa sej med." Ja men så klart! Å dricka öl, tjöta fotboll, spela musik eller pilla på en ajfån räcker ju inte. "Jag vet, vi hyr in en kvinna" lixom.
Käckt!
Verkligen!

Självklart försvaras tilltaget senare i kommentarer på nätet.
Människor som tycker det är osmakligt att "hyra in en naken kvinna mot tristessen" är så jävla Pk, så jävla tråkiga, har själva fått alldeles för lite kuk, är antagligen så fula (å bittra över det) att ingen skulle vilja se när de smörjer in sej i krämer i för små underkläder osv.
En hel del kvinnor... eller ja, yngre tjejer... stämmer in i denna hyllningssång.
"Ja, men hon ville ju själv." Många tjejer de känner jobbar som strippor å älskar sina jobb. "Hade inte hon gjort det kände hon säkert massor av andra tjejer som velat ha jobbet." (Att klä av sej inför skräniga packade fotbollssupportrar.)

I Sverige är det inte förbjudet att arbeta som strippa. Det är inte heller förbjudet att arbeta som prostituerad. Däremot skiljer lagen på att det är tillåtet att med strippklubbar å att köpa denna typ av tjänster men det är inte lagligt att köpa regelrätt sex.
Vi arbetar med att skuldbelägga köparen och med att strypa tillgången istället för att lägga ytterligare skuld på redan utsatta människor.
Jag tycker den svenska sexlagen är en bra lag men jag förundras över att vi i vårt land med höga jämställdhetsambitioner fortfarande anser att det är okej att köpa en annan människas kropp å utsatthet under förutsättning att den inte penetreras.

Jag förvånas över att vi ens ska behöva ha den här debatten 2013 i Sverige.

Puss/ Asta

8 kommentarer:

  1. Man måste väl få ha något gott till kaffet? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aha, det gäller alla stockholmspojkar, inte bara kungen?

      Radera
  2. Trodde när jag började läsa inlägget att det var ett fånigt aprilskämt.
    Så dumt så jag vet inte hur jag ska kommentera det.
    Förr eller senare måste det väl gå upp för "hon som ville det själv" att det var något väldigt osmakligt hon ställde upp på.
    /Helene

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon?! Jo vars men deras beteende är väl än mer smaklöst. Att utnyttja en annan människa, köpa en annan människa för "skoj skull"?! Vidrigt.

      Radera
    2. Vad jag ansåg om deras beteende var så självklart att jag glömde skriva det.
      Fastnade liksom på deras ursäkt "ja men hon ville ju själv".
      /Helene

      Radera
  3. Sånt här får mig att vilja ge upp, låsa in mig i mitt hus med min familj och aldrig låta pojkarna sluta på sin fina förskola. Så himla ofräscht, exkluderande, unket. Tänkte skriva omanligt men det är väl snarare omänskligt... Och så ständigt myten om den lyckliga horan. Blir så trött. För att inte tala om klimatet i alla dessa supporter- och idrottsklubbar. Blä!

    Kram Elin

    SvaraRadera
  4. Jag blir bara så jävla förbannad!!! Äckel!!! Alltså inte du kära Asta - utan WASP:s (White AngloSaxon People (for "people" read "men") De som tyckte att de hade tolkningsrätten på ALLT!! De som brände "häxor". De som är livrädda för "feministfittor" Äckel!!!!!

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare