tisdag 2 april 2013

Flickvänsmaterial

 

Aprils första inlägg får bli ett önskeinlägg av Mariah.
Hon har frågat två gånger nu "Om du var lesbisk, vem/ vilka skulle då vara potentiella flickvänsmaterial alternativt bara allmänt heta."

Hmmm.
Det ÄR en svår fråga just på grund av den anledningen att jag inte är lesbisk (även om jag önskat det många gånger... för livet skulle bli så vansinnigt mycket enklare då.)
Det som är estetiskt vackert... för det kan ju alla se... är inte nödvändigtvis det som man går igång på.
Om jag jämför med män. Jag kan självklart se att exempelvis Måns Zelmerlöv är en söt pojk men han kickar inte igång någonting i mitt mellangärde eller i min livmoder. Inte det minsta.
Vad det gäller attraktion till män så går jag väldigt lite på det visuella.
Har egentligen ingen riktig typ så där.
Jag går igång på egenskaper och där är humor, en trygg lite bakåtlutad manlighet, kompetens, intelligens, självförtroende och ödmjukhet viktiga faktorer.
Omvänt har jag fruktansvärt svårt för att attraheras av män som lägger för mycket tid på sitt utseende, är för självupptagna, som har den där "brötiga högljudda matchstilen", som blir för fulla, som inte ser utanför sin egen snäva verklighet.
Om jag ändå skulle drista mej till att försöka beskriva manliga attribut som väcker lite extra intresse så är de i min ålder el äldre, skäggstubb tycker jag är skitmanligt.
Snaggade huvuden. Män som ser starka ut utan att ha gått på gym. Gärna mörka ögon. Seniga underarmar.

Men om jag nu skulle vilja ha en flickvän...
Tja, vi har många vackra flickor bara i vårt land.
Jag tycker Mia Skäringer är väldigt vacker. Lena Ohlin. Caroline af Ugglas.
Carina Berg. Carolina Gynning. Lena Endre.
Å många fler så klart...
Men ingen av dem skulle jag kunna tänka mej att ha en fling med.
Hos kvinnor tilltalas jag ofta av mjuka sidor.
Omhändertagande, husliga, såna som älskar att ställa till stora kalas och kan ha kjolarna fulla av ungar och det är bara häääärligt.
Jag tror att om jag någon gång trillar dit... på andra spelhalvan... vilket jag inte alls håller för osannolikt så skulle det vara just någon sån.
En kvinna som är klok, vis på livet. En kvinna som bejakar livet och skrattet och som tar till vara det lilla.

Å kanske ser hon ut som Leila? :)

Puss/ Asta

2 kommentarer:

  1. Oj, hade jag Leila som flickvän så skulle jag nog väga 100kg... Kanske bäst att välja någon med mindre skills i bakning.

    SvaraRadera
  2. Tack för ditt svar på min fråga! =) Ja det är inte helt lätt att svara på när man inte är lesbisk... Men Jag håller med dig om att Carina Berg är riktigt mysig och Lena Endre har jag alltid oxå tyckt mkt om. Kram på dig/ Mariah <3

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare