fredag 31 januari 2014

Godmorgon på er

 

Huvudvärken å den där diffusa yrseln är kvar ännu men idag är jag i alla fall ledig och har förhoppningar om att kurera den.
Jag har haft sovmorgon å unnat mej att vakna långsamt. Ligga kvar i sängvärmen och filosofera, sträcka på mej, blunda lite igen.
Nu sitter jag här... mitt lata stycke... 11:10 med dagens första mugg kaffe och samlar kraft att ge mej in i duschen.

Hundpromenad väntar. Därefter La Stada. Ska handla lite mat å lite vin.
Lite fredagsmys.
Att långsamt pula i köket bland tända ljus, laga till nåt extra gott, sippa på ett gott vin ur glas med hög fot å inte ha högre krav på sej själv än så ska bli ljuvligt skönt.
Precis vad jag behöver idag.
Å smågodis. Gud vad jag längtar efter det idag.

Hur ser er fredag ut?

Puss/ Asta

7 kommentarer:

  1. Låter som en bra start på dagen! Låta resten av helgen vandra iväg i samma lugna tempo - tror jag du kan behöva... o hoppas huvudvärken o yrseln ger sig! (Stresstecken??)
    Var precis som du ska, ute med båda mina hundar en sväng, o har precis landat på jobb o kollat av schema o mailen....så nu blir det jobb ett dygn framåt! Var bara tvungen o kika in till dig en snabbis först:)
    Trevlig fredag på dig!

    SvaraRadera
  2. Min fredag började med att jag sov tills jag vaknade av mig själv - halv 7 så väldigt tidigt men jag kände mig ändå utvilad... Sen väckte jag Tora och vi åt frukost tillsammans, jag stekte pannkakor att ta med som matsäck på våran utflykt idag. Sen stack jag ner till parken för en timmes stenhård Boot Camp! Sen åkte vi in till vår lekgrupp i stan, vi träffades på stranden idag och jag blev alldeles för solbränd då jag fuskade med solskyddsfaktorn (ajabaja!!) Efter det åkte jag hem och dumpade barnet till pappan och åkte och storhandlade! Sen blev det tacomys och en kvällspromenad med hela familjen och nu har jag lagt mig för att läsa! Blir en tidig fredagskväll då Tora ska på simskola tidigt i morgon bitti!
    Ha en fin dag och jag hoppas huvudvärken ger med sig! Kram

    SvaraRadera
  3. Låter som om du behövde en ledig dag...

    Själv har jag varit ute i snöovädret ett par timmar idag och nu skall jag se ett par 70-talsskräckisar och käka popcorn med cheddar-krydda på.

    Hoppas du har en mysig kväll :)

    SvaraRadera
  4. härlig inställning, tänk på dig själv o njut av livet snuttan. sy igen, händer, tänder, bänder o sänder,,,,,,,,,,

    SvaraRadera
  5. haha, älskar dig, stora syster!

    SvaraRadera
  6. Min fredag har gått i återhämtningens tecken. Doktorns ordination är "Vila varmt, varmt vatten och långsamma promenader". Så jag har vilat under mitt duntäcke med varma katter, tagit en lång varm ångdusch och gått på långsam fotopromenad... Sen kom familjen hem och friden var slut...

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare