lördag 15 december 2012

7 days to go...

 

En vecka kvar mina vänner. En vecka kvar innan jorden går under så som vi känner den.
Ja, så säger Mayaindianerna i alla fall, och fler med dem.
Tecknen har varit många för att Armagedon närmar sej och är här den 21:e december.

Vad skulle du göra om du visste att du hade en vecka kvar att leva?!
Svårt, nästan omöjligt att veta...
Studier visar att det som döende människor ångrar mest är inte alls saker som de aldrig vågade, platser de aldrig besökte utan istället olösta konflikter och för lite tid med människor de älskat.
När Lena fått sin diagnos och det började barka utför ordentligt, när hon var sjuk som fan och hade ont hela tiden, drömde hon om att få leva en sista sommar.
Om att få åka till den där stugan på Gotland hon hyrt med en kompis, få rida på en häst en sista gång och visa vara med barnen den där allra sista gången.
Hon hann inte med det tyvärr...

Jag skulle samla mina nära. Jag skulle skriva brev åt dem, spela in videosnuttar åt dem att ha när jag var borta. Jag skulle befriat mina föräldrar från all skuld och berättat hur mycket jag älskar dem och jag skulle varit med mina vänner.
Fast det där med brev å videosar blir ju väldans onödigt om vi nu talar om jordens eventuella undergång nästa fredag.

Puss/ Asta

3 kommentarer:

  1. Ja, jag tänkte det också: "Hmmm, men alla går ju under och då behövs det ju ingen video..." :) Hahaha. Jag tror däremot vi kommer få sitta där fattiga och trötta på julafton år ut och år in, med samma issues år efter år och tömt konto. Så även i år. :) Det blir inte mer spännande än såhär liksom.
    Kram kram!

    Ps. Ja, nära och kära blir viktigare om något är hotat på något sätt. Om tiden blir mer utmätt. När det är kritiskt. Det är då man sluter upp. Det har jag märkt nu med mamma och allting. Hur viktigt det blir att säga att man älskar varandra.

    SvaraRadera
  2. Jag skulle nog göra ungefär samma som alla dagar - men jag har ju turen att leva väldigt nära dem jag älskar i världen.

    SvaraRadera
  3. Hallo!
    Egentligen är det ju mayas kalender som tar slut. Inte jorden som ska gå under. Det är som att tro att jorden ska gå under när våra filofaxer tar slut det 31/12. Och än har den inte gjort det :) Men OM nu jorden skulle gå under och vi visste när, skulle jag ta ett fett lån, samla alla jag tycker om och bjuda alla på en resa till ett fint ställe så att vi alla vore samlade när det hände.

    Hoppas du får en fin jul (om vi lever då ;))

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare