onsdag 12 december 2012

Utmaning fr Ergo


Jag fick en utmärkelse av Ergo, hon i sin tur hade fått den av Freja.

Reglerna är enkla och går till så att man backar bloggaren som man fått utmärkelsen om och länkar till den.
Därefter ger man utmärkelsen till fem favoritbloggare som man vill rekommendera.
Så tack söta Ergo för detta...

Mina 5 favoriter då
Ergo... för att hon är en personlig vän som har mer spänst i sina ord och ämnen än jag varit i närheten av... men kanske är det bra att vi alla har våra egna sätt att skriva på. Att läsa Ergos blogg är lite som att läsa poesi.
Hennes ord är som musik och den avslöjar så så mycket om Ergos person. Om hennes humor och intellekt, hennes nyfikenhet och omtanksamhet.

Bigassfashion... den enda modeblogg som jag läser. Härliga Louise  som visar kläder för att alla vi som inte drar stl 34 över stussen och ändå inte vill klä oss i oformliga tantält. <
Hon har gett mej ett större självförtroende  och acceptans för min kropp.
Å hon skriver om annat än utmärkta fynd med. Öppna ärliga åsiktsfulla inlägg.

Livskapitet... en blogg jag inte missar. Om en härlig tjej som lever med (å för) sin prickiga hundar och hänstar. Hon har en man och en dotter som är klyftigare än fan själv. En riktigt smart å filurig unge. Livslust skriver om kampen med att klara av livet trots att varken kroppen el knoppen är pigg alla gånger. Hon är en sjuhelsikes stark brutta som dessutom har en massa empati i kroppen och som orkar bry sej om andra trots att hon inte är hundra själv.

Emelie. Dottern min Läste jag så klart varje gång hon har uppdaterat.
Å inte bara för att hon är min dotter. Det är en smart, arg, empatisk ung kvinna som inte ryggar för att diskutera det som hon upplever orättvist å fel.
Sin mor upp i dagen tänker ni förmodligen nu, men hon tar allt ett steg längre :) Fast nog kommer ni känna igen tonen. Gillar ni mej så kommer ni absolut gilla henne.

Maria är förmodligen den blogg jag följt längst.
Maria är inte som någon annan. Hon har fem ungar med en massa män, hon har en hund upptill (om hon skulle få tråkigt) och hon tapetserar om typ en gång i veckan. Hon har ett rapt språk och t ar väldigt fina bilder. 10 000 ego pics :) men oxå på familjen, hunden, lägenheten, omgivningarna.
Hon kommer garanterat väcka känslor i henne. Kärlek eller motsatsen, men oberörd lämnar hon er icke.

Evelina Min andra dotter som bloggat i evighet, ibland ofta ibland inte så ofta.
Hon skriver framförallt rasande politiska inlägg.
Bär med sej en slags tonårslik oförsonlighet som är uppfostrande och gör mej stolt.

Oj, det blev 6 stycken. Har ett par till favoriter men men... det är väl bäst att jag slutar nu så att ni inte tycker att jag fuskar allt för mycket.

Skicka gärna utmaningen vidare. Vilka är dina favoritbloggar och varfö?

Puss/ Asta

8 kommentarer:

  1. Åh, vad fint att jag får vara en favorit hos dig! Blir väldigt glad och rörd över det, över vår historia som varit lång och jag tänkte på det igår när jag stod i hundgården sent på kvällen att jag alltid tyckt om dig - även när jag var arg på dig lång tillbaka i tiden. Det finns något där som inte går att ta på, som släkt ungefär. :)
    Skrattar gott för ja, en massa män har jag kanske inte barn med, bara tre. Å tapeter har jag inte bytt mer än i våras. Men i övrigt! :)
    Ja, min äldsta son och jag skrattar ibland över om polisen skulle konfiskera min dator någon gång så skulle de behöva gå igenom si sådär 10 000 ego pics och tillslut tänker de antingen: "Åh, den var ju himla grann!" eller lägger ner. Hahahaha. :) Men det är väl härligt, man måste bejaka sig själv och då helst i sin egen blogg för det är ju frivilligt om man vill ta del av det där eller inte. Skrattar många gånger också åt det din man sa en gång om att det var samma bilder ju och du sa: "Men ser du inte att det är olika kläder!" = nej, inte samma bilder. Hahahaha. Men det är väl just det som är kärnan mellan dig och mig, skrattet och liknande humor.
    Härligt i alla fall, gjorde mig glad den här trötta och lite ledsna morgon. Många kramar!

    SvaraRadera
  2. Å jo just det, ego pics = den där modell karriären som aldrig tog fart. Så tror jag det är för alla. :) Mer eller mindre. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känns som jag stalkar dig nu, men den bilden på dig är jättefin med det rosa och glasögonen. :) Kram igen!

      Radera
    2. Tack snälla. Ja det är en sån där bra vardagsbild där jag ser ut som jag ser ut, varken bättre el sämre. Fast blusen är inte rosa :)

      Radera
  3. Herregud så snygg du är kvinna!(spontan reaktion:)) Undrar vad det är för märke på glasögonen och vart dom kommer ifrån. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gulle dej! Mina glasögon är från Vogue och köpta på Synoptik. Kram

      Radera
  4. Ooooooooohhhhh - igen!!!! Tack fina A!!!! Och jädrar vad snygg du var i rosa!!

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. :) Tack. Men det är inte rosa... jag är ingen rosa person. Den är röd-vit randig. Väldigt söt, fick den av Emelie i födelsedagspresent. Kram

      Radera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare