tisdag 19 juni 2012

Nytänkande, spännande inredning. Välkommen till mitt hem.

Tänkte visa lite spännande inredningsförslag för er.
Hur vi (läs: de jag bor med) har skojat till det.
Garanterat unikt och uppseendeväckande.


Här på bilden nedan är mannens skrivbord. Här tillbringar han den mesta av sin vakna tid.
Papprerna på golvet är kvitton och andra viktigheter som han inte vill slänga.
OBS Maakens "datorhörna" är en del av vardagsrummet.


Å så har vi då Minis rum Minstingen i familjen. Snart 18 år. Dvs lika gammal som jag själv var när jag hade en liten dotter att ta hand om. Se så käckt hon sparat pizzakartongen mitt i allt ifall den skulle komma att behövas i framtiden.


Här är en liten pitoresk detalj från toan. Jag tröttnade nämligen på att alltid slänga toarullar och tänkte "jag slutar ta hand om andras tomma toarullar så får vi se vad som händer."
Taadaaaa, ett torn. Tycker ni det var fint?!

Å för alla er som undrar varför en semesterledig legitimerad Sjuksköterska inte tar å röjer upp i skiten så kommer här mitt försvar.
För att jag ALLTID handlar, lagar maten, tvättar, städar övriga huset.

Känn er fria att efterapa stilen.

Puss/ Asta

7 kommentarer:

  1. Känner igen den stilen lite grann som går som influenser i mitt eget hem. ;) Kommer och går liksom ibland. Kan inte bestämma sig för om den ska stanna. :) Men du - oj, vad modig du är! Jag kan visa min kropp, men jag hade nog dragit mig för mitt stök på något vis. Men båda två är lika modiga, men på olika sätt. Naket, på olika sätt.
    Spännande! Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag känner med dig...med skrivbordet i vardagsrummet. Samma här... Egentlige stör inte skrivbordet mig så mycket (nu ljuger jag) men det är mest alla sladdar man ser från soffläget.Och kaffekoppar. Och marshmallowpåsar.
    Jag bor med en datanörd, han har inte EN datorlåda utan 4 kring ett gigantiskt skrivbord. Fan vad najs att se att det finns fler som inte lever i ett superharmoniskt vitt luftigt shabbychic-palats!!
    Säger som Maria, DET var modigt!!

    Jessica

    SvaraRadera
  3. Oj, vad säger mannen nu då när du exponerar ut honom på detta vis?
    En sak kan jag då säga med säkerhet. Såg det ut så i nåt av mina barns (eller för all del makens) rum/område så skulle jag omedelbums handla och laga mat till MIG och bara MIG innan de städade. Och självklart har du nog med resten av huset och allt annat du gör så vad du än gör, städa inte!!

    Ha en fortsatt skön semester!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kakaobönan. Jag tycker nog att både maken och Mini FÖRTJÄNAR att exponeras. Kram på dej

      Radera
    2. Jag håller med. Det var med ironi jag ställde min fråga...

      Radera
  4. carola...........19 juni 2012 17:49:00

    Ja, du är tuff du!!! hela vårt är är samma stil och det är så sjukt energikrävande!!!!! fast jag skulle nog inte vågat visa det??!! mina bonusgrabbar frågade (antog) varje gång jag dammsög att farmor och farfar skulle komma!!! och fortfarande varje gång jag städat eller bakat undrar alla vem som ska komma!!!!!

    SvaraRadera
  5. *ler* A - du har anammat en stil som är VÄLDIGT aktuell i de flesta hem anar jag. Jag är ju lite sjukligt petnoga, och lever med killar som är mamma upp i dagen - men jag tycker absolut att du gör HELT rätt. Och tornet känns ju kreativt! ;))

    Och därmed har jag sett ditt vardagsrum.. *ler*

    Kramkram

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare