måndag 18 juni 2012

Skor å sånt där...

Flertalet av mina sommarskor
(Minus ett par jag glömde fota.)



Årets skörd

Alltså det ÄR nåt med min make och skor.
Han blir så himla provocerad!
Nyligen kom han på mej med denna plåtning och utbrast:
"Alltså Asta, du vet om att det är sjukt att hålla på med skor så som du gör. Att älska skor på det viset.
Vanliga människor köper ett par skor, använder dom tills de är slut och köper nya då. Vanliga människor köper inte en massa skor som de inte behöver. Å de fotar verkligen INTE skorna å lägger ut dem på nätet. Kan du tänka dej mej göra det? Va? Va?
Det är en sjukdom att vara besatt av skor så som du är, folk går i behandling för sånt. "
Jag tittade tomt på honom.  Å han fortsatte...
"Erkänn att du provar skor som du inte ens tänker köpa. Va?! Erkänn. "Ja jag erkänner. Är det nåt fel på det? Nåt konstigt?
Jaaaa, maken tycker uppenbarligen det (underliga människa.)

Härär en bild på Märta.Hon stirrar in i kylskåpet medan jag öppnar det och Mini passade på att ta ett kort.
Hon är så söt när hon sitter där och hoppas på att en korv eller en "Öttebulle" ska trilla ner framför snoken på henne.
Håll med om att hon är underbar.
Jag skulle kunna offra alla mina skor... aaaaoochh... för henne om det var nödvändigt.



Japp och här har ni då skofetichisten i egen hög person. Här i den nyinköpta gosetröjan från Rut mfl.
Som ni ser inte alls så där sexig som på modellen jag visade för några dar sen. Men go och mjuk och skön nu när det är höst  sommar.

Japp det var allt för nu. Ove and rut.

Puss/ Asta

10 kommentarer:

  1. Hahaha! Nu är det minsann bevisat här, din käre make han vet inte vad han talar om " vad man gör på nätet". ;) Klart man kan ta bilder på sina skor och allting och lägga upp. Klart man gör det en regnig kväll, rotar fram allt och tänker hur de ska stå osv. Tar fram snyggt tyg. Så tänker en sann bloggerska. Det hade jag gjort vilken kväll som helst. Så det så. :)
    Jag önskar jag hade din passion för skor, men nej - det går inte, jag gillar nog mer kläder istället. Men fina är de! Å du i tröjan, samt Märta. Kram kram, Maria.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Maria.Haha, ja jag menar det. HELT normalt för en bloggerska av rang (hmmm.) Kram

      Radera
  2. Hmm, i vilket århundrade lever din make kan jag försynt undra? Okej om du heter Kulla-Gulla och levde då man hade en klänning tills man slet ut den. Och en finare att ha i kyrkan. Skor hade man kanske också två par. Ett par att slita på och ett par fina. Men nu? Nu köper vi saker för att vi tycker om dem och faktiskt har råd(nåja). Dagens kläder, skor, tvapparater, mobiler osv är inte gjorda för att användas tills de faller i bitar. Jag har ännu fler skor och lägger ut bilder på dem. Kom med i matchen Asta-maken.

    Och tröjan, love it. Det är så roligt att vi ofta köper liknande saker. Som de svarta pumpsen med peeptoe på bilden. Got'em. Och har ju en usa-kofta nu också. Härligt att din dotter köpte gröna klänningen, love love it men har icke råd.
    Stor kram till fina dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Louise. Ja visst är det märkligt att vi gillar så mkt "samma" men å andra sidan är du min främsta inspirationskälla gällande kläder och den enda modeblogg jag bryr mej om. Fast det har hänt många ggr att jag tittat på/ köpt kläder som du sedan visa oberoende av varann.
      Kram tillbax.

      Radera
  3. Den skoskörden är helt normal! Då skulle han komma hem till mig! Då borde jag bli inlåst!! Jättemysig tröja! Ha en fin dag! Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anna. Härligt. Då slipper jag sitta halva dagen och leta efter telefonnummer till "Anonyma skomissbrukare då". Tack :) Kram

      Radera
  4. Gottfrid - haha :)
    Det låter ju jättekul. Förstås. Jag tyckte inte att det var nån skillnad alls mellan att ha en och två hundar. Men..
    Freudan och Ferry ju sk "sällskapshundar" (det står så i min hundbok). De är väldigt lätta att ha och lätta i motionsavseende. Dessutom är det bara ett år mellan dem och de funkar jättebra ihop.
    Sedan kom ju trean. Jakthunden med stora motionsbehov och som inte går att ha lös. Det blev genast svårare att ta mer än en hund på promenad.
    Nestor är tjurigheten själv och verkar kräva betydligt mer disciplin än de andra.
    Jag skulle knappast få ihop allt dettta om jag var själv. De stora barnen tar en rastning var varje dag och Benny hjälper till med regler, duschning och kloklippning.
    Vad säger din man?
    Och visst har M lite svårt för andra hundar? (eller så minns jag fel).
    Äh. Jag tycker ingenting. Ingenting mer än att det ska vara genomtänkt. Som ALLA mina stora livsval. Ha ha ha.
    Nämen, gud vad kul om det blir av.
    Kram /A

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nettan. Ja visst är Gottfrid fint. Tänker på han i Änglagård. Stor, snäll, klok. Min uppfödare till Märta säger alltid att man inte ska underskatta vem som är deras namne. Antar att jag får skylla mej själv då när jag kallar henne för Märta krokodill. :)
      Märta kan ha svårt med andra vovvar men knappast en valp. Det är jag inte ängslig över. Inte att hon inte skulle acceptera den.
      Däremot att hon skulle bli jobbigare igen, vakta valpen osv.
      Nej, maken vill absolut inte, vi har regelrätta krig om detta här hemma och särskilt genomtänkt är det inte heller.
      Mer känslan av att om jag ska ha en hund till så är det NU. Medan Märta kan hjälpa till med lite passning så jag kan lämna valpen ensam ngaa timmar. Är oxå livrädd för att braka samman när Märtaa dör. Att inte ha en tröst. Kolla gärna in videon på min fb sida, Gotte är den enda som inte är svart i nyllet.
      Han har mkt tjusiga och friska föräldrar och jag känner högt förtroende för hans uppfödare.
      Hmmm. Vi får se. Kram

      Radera
  5. Jag är man och jag har två par arbetsskor med stålhätta, ett par vandrarkängor, ett par vinterkängor ett par boots,tre par joggingskor och två par sandaler= 10par. just det....ett par gummistövlar oxå.
    Min fru har nog detta gånger 3,de äldsta är nog från början på 80-talet hon tycker det är roligt att ha alla.
    Och om hon mår bra av det så ska hon ha dem,trots att de tar en massa plats.För om hon mår bra så gynnar det mig i slutändan. Men lite konstigt tycker jag nog att det är.
    Men däremot skulle jag aldrig ta på mig en imperialistisk tröja, men det är en helt annan grej!
    Kom snart och hälsa på! Kram från Snickargubben.

    SvaraRadera
  6. Hahahahahahahahhaha men J då!!!! Inte är A sjuklig!! På MINSTA sätt.. Inte ens jag - som nu inte kan shoppa - tycker att det är mycket. Känner alltför många som har minst tio gånger så många par... Hälsa honom det!! ;)

    Kramers

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare